Изминалата 2020 година бе меко казано инфарктна за кралското семейство

...
Изминалата 2020 година бе меко казано инфарктна за кралското семейство
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл се закани да разкрие скрити тайни

Изминалата 2020 година бе меко казано " инфарктна " за кралското семейство на Англия. След Брекзит последва " Мегзит ", който разклати устоите на монархията до известна степен. Херцозите на Съсекс Меган и Хари взеха решение да се откажат от ролята си на старши членове на кралската фамилия, като по този метод желаеха да живеят по-самостоятелен и спокоен живот, надалеч от медийното внимание на Острова.

След седмици и месеци на диалози, се реализира някакво единодушие, което устройва и двете страни (поне обществено наподобява така). Хари и Меган напуснаха кралството, с цел да заживеят своя нов живот в Съединени американски щати, където даже си купиха имение за милиони. Търсеха живот надалеч от медиите, само че сега се оказва, че те не престават да бъдат в центъра на вниманието, като новините за тях не стопират. Семейството подписва солидна договорка с " Нетфликс ", където ще се излъчва документална поредност на Хари и Меган, отдадена на разнообразни проблеми и няма да бъде за персоналния им живот. Скоро започва и подкаста на херцозите, чийто първи посетител бе Елтън Джон, написа Дарик.

Каква ще бъде 2021 година, е рано и мъчно да се каже, освен за кралската двойка, а и като цяло. Едно обаче се обрисува като сигурен скандал, който ще върне под светлините на прожекторите персоналния живот на Меган и проблемите ѝ с родното семейство. Преди дни стана ясно, че полусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще опише и за връзките ѝ с херцогинята.

През 2018 година Саманта Маркъл назова Меган " лакомец и социопат ", съпостави принц Хари с хамстер, а най-после се извини за обидите. Сега обаче наподобява, че 56-годишната Саманта възнамерява нов, даже по-голям ход, обвързван със своята полусестра. Книгата се споделя " Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1 " ( " The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1 " ) и излиза на 17 януари, пишат от Marie Claire. Неговите 330 страници дават обещание да разкрият " скрити секрети ".

" Сред стихия от подправени вести и медиен безпорядък, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и фамилията си на инат на условия и ултиматуми ", загатва се в анотацията в уеб страницата на издателството Barnes and Noble.

" Понякога истината в действителност е по-странна от измислицата. " Смята се, че записките са били премисляни още от април 2016 година, когато връзката на Меган с принц Хари става обществена, означават от Tatler. Докато връзките им се трансфораха във водеща вест, Саманта дефинира своята полусестра като " повърхностна службогонка " и упрекна Меган за това, че е зачеркнала татко им и други членове на фамилията.

През февруари 2019 година, Саманта Маркъл разказа в Twitter херцогинята като " богата нарцисистка ", наемаща скъпи специалисти за връзки с обществеността, с цел да усъвършенства имиджа си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР