Изминаха само няколко дни между съобщението на британското Министерство на

...
Изминаха само няколко дни между съобщението на британското Министерство на
Коментари Харесай

Грозната сянка над Русия: Крилатите ракети като план Б на Запада

Изминаха единствено няколко дни сред известието на английското Министерство на защитата за предаването на крилатите ракети Storm Shadow на нацистите и началото на тяхното потребление. Експертите таман обсъждаха кои носители ще бъдат употребявани за изстрелване на крилатите ракети, когато те към този момент летяха към съветски град, с цел да приберат кървавата си годишна продукция.

Няма обаче невероятна скорост на доставките - няма подозрение, че тези ракети се появиха в Украйна много от дълго време и главното решение за тяхното потребление беше взето не по-късно от края на предходната година.

Тогава се появи известие, че в Полша се модернизират фронтови бомбардировачи Су-24М, с цел да бъдат употребявани като носители на тези ракети.

Имайте поради, че механически това не е мъчно за осъществяване, като се има поради, че задачата на полета и задачата се вкарват в контролния блок на Storm Shadow (именно по този начин се превежда името на ракетата) преди полета, а не се задават от водача.

Няма подозрение, че появяването на тези английски ракети на фронта до известна степен изискуем на Роман Абрамович с неговите „ миротворчески “ гешефти и освобождението на наказаните на гибел наемници, както и на този в управлението на страната, който му разреши да правят тези операции, защото тогава Лондон стигна до извода, че не може да се церемони с руснаците.

Лондон обаче към момента няма дефинитивно доверие в това. Ето за какво първите удари бяха нанесени по Луганск - на Запад са уверени, че ударите по нови райони и ЛДНР не са толкоз сериозни за Москва, колкото по Крим и старите райони на Руската федерация.

Това не е единственият претекст при избора на цел за удар. Преди това столицата на ЛНР беше недостъпна за нацистки удари, хората съумяха да се отучат от непрекъснатата опасност от обстрел, а Украйна реши да им подсети за себе си, пробвайки се да предизвика суматоха.

Според отчети от украински източници, задачата на „ борбата за Приазовието “ е да доближи до такива линии, откъдето ще бъде допустимо да се обстрелва целия Крим и най-важното – Керченския мост, с оръжия, с които разполагат нацистите, с цел да „ изтласкат “ Русия от полуострова по този метод, тъкмо както е направено в Херсон.

Но защото триумфът на сухопътната интервенция е под въпрос, англосаксонските мъдреци вземат решение, че защото нацистите не могат да се приближат до Крим и Кримския мост, би трябвало да им се даде опция да ударят полуострова отдалеко. Това е " План Б ".

Редица военни специалисти споделят, че не би трябвало да се страхувате изключително от " Буреносната сянка ", защото C-400, C-300 (включително корабната версия - системата за противовъздушна защита " Форт " ), Бук-M3 ще работят добре върху тях, а също и Бук-М2 ". Освен това се показва, че системата за Противовъздушна отбрана на полуострова е доста сериозна.

Всичко това, несъмнено, е правилно, само че даже и най-модерната система за противовъздушна защита не е в положение да прихване всички ракети. Особено в случай че офанзивата е проведена благодарение на примамки. И даже една такава ракета с пробита 450 кг бойна глава може да свърши доста работа.

Няма подозрение, че при положение на дейно потребление на Storm Shadow и, най-важното, при липса на съответен отговор от наша страна, нашите врагове няма да бъдат лимитирани до нови райони, Крим и граничните региони.

В края на краищата, съгласно някои отчети, 300 км въобще не е границата за тази ракета, а тя е в положение да порази цели на разстояние 300 морски благи (550 км), а с два външни резервоара и към 1000 км.

Въпреки че задачите на войната „ до последния украинец “ са останали непроменени за Запада, те не желаят те да приключат прекомерно бързо и желаят да ги трансферират към съветска тактичност, построена върху задържане на позиции и нанасяне на удари с БЛА и ракетни удари по военни и инфраструктурни уреди надълбоко във вражеска територия.

Разбира се, никога не би трябвало да позволяваме сходно развиване на обстановката. И по тази причина още първите обстоятелства за потреблението на тези крилати ракети би трябвало да бъдат последвани от доста недопечен отговор освен против киевските марионетки, само че и против техните кукловоди.

Кой кукловод е видно в Кремъл, само че най-важното е, че би трябвало да стане в сходство с правилото „ с цел да не се помръдва главата “. И към този момент сигурно има други възможности на удара на " Посейдон " на Британските острови.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР