Изминаха около два месеца от неочакваната смърт на Матю Пери,

...
Изминаха около два месеца от неочакваната смърт на Матю Пери,
Коментари Харесай

Какво е мислел Матю Пери за кетамина, довел до смъртта му

Изминаха към два месеца от непредвидената гибел на Матю Пери, като всички желаеха да схванат какво тъкмо се е случило с артиста от " Приятели ".
 Матю Пери два месеца след гибелта му - ето каква е повода, довела до съдбовния край
Вече е ясна повода за гибелта на Матю Пери

Какво гласи отчетът от аутопсията на артиста

След като всички проучвания от аутопсията му бяха приключени стана ясно, че до гибелта на Матю Пери се е стигнало заради острите резултати на кетамина, който той е приемал.

Удавяне и коронарна артериална болест също са измежду аргументите за гибелта на артиста. Резултатите припомниха мненията на Пери, които той е правил по отношение на кетамина в книгата си " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".
 Снимка 640930

Актьорът написа в записките си, че кетаминът е бил много известен опиат през 80-те години на предишния век, а сега има синтетична негова версия. Тя се употребява за облекчение на мощни болки и лечение на меланхолия.

Пери даже се майтапи, че толкоз доста е приемал кетамин, че умерено могат да кръстят веществото Мати. В същото време обаче той изобщо не е бил удивен от резултата върху организма му.

" Мислех си, че по този начин се усеща човек, когато почине. И въпреки всичко бих траял да го одобрявам, тъй като беше нещо друго, а всичко друго е положително. "
 Снимка 641819

Матю Пери добавя, че да вземаш кетамин е като да те ударят с " гигантска щастлива лопата " по главата. Но когато резултатът му премине нещата стоят по напълно друг метод. " Кетаминът не беше за мен ", написа още Матю Пери в записките си, съгласно Fox News.

Пери е приемал кетамин като част от лечението си за справяне с меланхолия и тревога. Като за последно е приел веществото седмица преди гибелта си. Но не това вливане е отговорно за гибелта му, тъй като резултатът от него трае между три и четири часа.
 Дженифър Анистън с детайлности за деня на гибелта на Матю Пери
Нови детайлности от деня на гибелта на Матю Пери

Какво разкри Дженифър Анистън

Въпреки това в организма му е са открити следи от кетамин, който явно е приел по-късно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР