Изминаха 71 дни, откакто терористите на Хамас предприеха изненадващо нападение

...
Изминаха 71 дни, откакто терористите на Хамас предприеха изненадващо нападение
Коментари Харесай

Дъщеря на предполагаеми заложници на Хамас казва, че хората „бъркат истинската тема“ на фона на борбата за събиране на семействата

Изминаха 71 дни, откогато терористите на Хамас започнаха изненадващо нахлуване против Израел, което докара до незабавни смъртни случаи от почти 1200 души и отвличанията на почти 240 души, в това число няколко американци.

Въпреки че повече от 100 заложници бяха освободени от ареста на Хамас през последните седмици, осем американци остават в неопределеност и се допуска, че са били пленени от терористичната група по време на клането при започване на октомври.

Двама американци, които изчезнаха в този унищожителен ден и от този момент не са били чути за тях, включват Джудит Уайнстийн и Гад Хагай, двойка в 70-те, които са живели в южен израелски кибуц Нир Оз покрай границата с Газа. Двамата бяха на утринна разходка, когато хаосът избухна на 7 октомври.

Дъщерята на двойката, Айрис Уайнщайн Хагай, приказва с Fox News Digital за болката, която е изпитала, откакто родителите й са изчезнали. Тя не е получила индикация за положение...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР