Измина точно една година от метаморфозата на Преслава, която оперира

...
Измина точно една година от метаморфозата на Преслава, която оперира
Коментари Харесай

Ето кой кръцна носа на Преслава

Измина тъкмо една година от метаморфозата на Преслава, която оперира носа си и като че ли стана различен човек. До момента по този начин и не ставаше ясно къде и кой е направил интервенцията, а в тази ситуация обръщаме внимание на този факт, тъй като хирурга трансформирал фейса на фолк звездата е много абсурден и перверзен в работата си.

HotNews се натъкна на името му - доктор Селчук Язан, а в обществената мрежа материала, който дава от работата си с пациенти е в действителност фрапантен. Затова нищо чудно, че Преси претърпя освен цялостна смяна, само че и получи сериозен анти-отзвук от фенове и сътрудници, които не можеха да повярват на крайното й решение.



Язан е желан хирург в международен мащаб, тъй като пили носовете на клиентите си, измежду които и доста мъже до безспир. В множеството случаи те наподобяват като фотошопирани, само че в реалност това е крайния резултат след интервенциите. Турчинът изумява и с интервенциите но котешки очи, което се демонстрира като нова мода в пластичната хирургия.

Нашата Преслава обаче много потайно се оперира при Язан и по тази причина нейни фотоси липсват в рекламния му профил. Според осведомени тя не е единствената от фолк сектора, която го е посещавала. Есил Дюран също оперира носа си наскоро, като най-вероятно и тя е предходна през скалпела на доктора-манияк.

Ето някои много скандални метаморфози направени от турския експерт...

View this post on Instagram
A post shared by Vip Plastic Surgeon (@opdrselcukyazan) on Jun 27, 2020 at 2:18am PDT

View this post on Instagram
A post shared by Vip Plastic Surgeon (@opdrselcukyazan) on May 29, 2020 at 3:21pm PDT

View this post on Instagram
A post shared by Vip Plastic Surgeon (@opdrselcukyazan) on Jan 17, 2020 at 5:10am PST

View this post on Instagram
A post shared by Vip Plastic Surgeon (@opdrselcukyazan) on Dec 13, 2019 at 10:20pm PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР