Измина повече от седмица от изчезването на подводницата Titan, която

...
Измина повече от седмица от изчезването на подводницата Titan, която
Коментари Харесай

Момчето, което може би не е искало да бъде на борда на Titan

Измина повече от седмица от изгубването на подводницата Titan, която трябваше да заведе петимата пасажери на борда си до останките на Титаник.
 На борда на Titan - MrBeast и Арни Вайсман споделят за опцията да се гмурнат до останките на Титаник
Хората, които можеха да са в изчезналата подводница Titan

Понякога шансът си знае работата

Търсенето на остатъци продължава, а с това и някои забавни разкрития. Като да вземем за пример, че един от хората на борда на Titan не е желал да въобще да бъде там.

Както знаем, в подводницата са били Стоктън Ръш, Хамиш Хардинг, Пол-Анри Наржоле, Шахзада Дауд и неговият 19-годишен наследник Сюлеман.

В изявление за NBC News Азмех Дауд, по-голямата сестра на пакистанския бизнесмен Шахзада Дауд, споделя, че нейният племенник Сюлейман не е желал да върви на експедицията и е бил ужасяващ от мисълта, че ще се гмурка до останките на Титаник.

Въпреки това, Сюлейман се е съгласил, с цел да зарадва татко си по случай Деня на бащата. Неговата майка майка Кристин, която е била на борда на кораба, от който са тръгнали всички, споделя, че Сюлейман е взел със себе си кубче на Рубик, тъй като доста е желал да усъвършенства международния връх на Гинес за подреждането му на най-голяма дълбочина.

Шахзада Дауд даже си е взел камера, с цел да документира всичко. Пред BBC обаче Кристин твърди, че синът е доста е желал да реализира гмуркането с татко си. Тя даже разяснява, че двамата със брачна половинка ѝ е трябвало да бъдат на борда на  още преди няколко години. Тогава обаче гмуркането им е било провалено поради пандемията.
 Подводницата Titan и прекарванията на Алън Естрада на борда ѝ
Какво е да си бил в изчезналата подводница Titan

Алън Естрада споделя за опита си

И в този момент, когато още веднъж им се е отворила опция, тя е отстъпила мястото си на Сюлейман, тъй като той е проявявал предпочитание да види останките на Титаник.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР