Измина повече от четвърт век от смъртта на известната българска

...
Измина повече от четвърт век от смъртта на известната българска
Коментари Харесай

В мрежата се появи ново пророчество на Ванга за наследника на Путин

Измина повече от четвърт век от гибелта на известната българска предсказателка Ванга, само че експертите към момента се пробват да разгадаят нейните пророчества.

В този сложен интервал, на фона на войната в Украйна и мощния напън на Запада върху Русия в мрежата се появи нейното ново знамение. Това описа Жени Костадинова, заяви Topnews.

Жената изясни, че приживе гадателката е описала военния интервал, който доста наподобява на днешната реалност. Според Ванга този интервал ще се проточи няколко години.

И единствено шест години по-късно, както се споделя в пророчеството, в света ще настъпят световни промени, които директно ще обиден Руската федерация.

„ След шест години светът ще се промени. Старите водачи ще изоставен политическата сцена, ще бъдат сменени от нови. В Русия ще се появи нов човек “, сподели Ванга.

Експертите разтълкуваха тези думи на българската врачка като появяването на правоприемник на съветския президент Владимир Путин.

По-специално сръбският оракул Митар Тарабич има вяра, че промяната на властта в Русия ще се извърши след шест години. Той даже посочи, че новият водач на Русия с „ буйни къдрици “ ще бъде на 40 години и се споделя Михаил.

Въпреки това, към момента е мъчно да се каже коя от политическите фигури в Русия дава отговор на това изложение в пророчеството. Явно това ще се разбере едвам след няколко години.

Преди това друга врачка и екстрасенс Джуна назова 2022 година съдбоносна, в която ще пристигна време за „ заплащане на сметките “.

Трябва да се означи, че специалистите видяха, че тази година пророчествата на Ванга за Европа и ориста на нейните поданици започнаха да се сбъдват. И по този начин, Ванга предсказва мощна суша, апетит и катаклизми в Европа през 2022 година

Това към този момент се удостоверява в Обединеното кралство, където в този момент се записва рекордно повишение на температурата, което в последна сметка може да докара до суша. Което от своя страна заплашва с хранителна и финансова рецесия. Това ще бъде съществено тестване освен за Англия, само че и за целия свят.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР