Измина една година, в която животът ни беше преобърнат, навиците

...
Измина една година, в която животът ни беше преобърнат, навиците
Коментари Харесай

Тенденции при здравословно хранене през 2021 г.

Измина една година, в която животът ни беше преобърнат, навиците ни на хранене и пиянство се трансформираха надлежно. В обозримото бъдеще, храните, които усъвършенстват имунитета и ни поддържат здрави, ръководят деня.

Предстоящата година ще обезпечи повече растителни варианти, механически подкрепени артикули и растеж на здравословните артикули. foodpanda, прегледа хранителния пейзаж за 2021г.

1. Постбиотици - Ние сме добре осведомени с пре- и пробиотиците, само че най-новото за здравето на червата са постбиотиците. Те са потребни за противовъзпалителни и антиоксидантни изгоди и могат също да оказват помощ за подсилване на имунната система и възстановяване на чревната флора. Съдържат се в кефир, кисело зеле, самун с мая и кимчи.

2. Кафе - Сега, когато една трета от популацията работи от у дома, доста от нас си подготвят утринната чаша кафе вкъщи. Всички знаем добре потребните свойства на кафето. Продажбите на пакетирано кафе от огромни вериги за домашно подготвяне са се нараснали със 17 % през последното тримесечие на тази година.

3. Зелени храни - Тук приказваме за не добре узрели артикули. Те са освен цветни и сладки, само че и заредени с хранителни субстанции. Микрозелените храни имат от четири до 40 пъти повече хранителни субстанции от зрелите.

4. Водорасли - Традиционно употребявани в японската, корейската и китайската кухня от хилядолетия, водораслите постепенно проникват в главната международната кухня. Разбира се, яли сте го в суши и мисо. Хранително, водораслите са супер, предлагащи няколко минерала, в това число калций и витамини от група В.

5. Подправки - Повечето от нас не прекаляват, когато става въпрос за подправки. Подправките са стока и обичайно не се концентрира върху качеството, а повече върху усета. Все повече фокусът се измества върху произвеждане на нови и неповторими сортове, който са вкусни и с голям брой потребни свойства.

6. Домашно създадени артикули - Все по-често прибягваме към покупка на био артикули, които са създадени от локални производители. Това е наклонност, която се ускори през последните години и ще задържи своя ритъм и през 2021г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР