Изменението на климата е непосредствена заплаха за нашия свят. Добрата

...
Изменението на климата е непосредствена заплаха за нашия свят. Добрата
Коментари Харесай

Какво може да направи всеки един от нас, за да намали ефектите от изменението на климата

Изменението на климата е непосредствена опасност за нашия свят. Добрата вест обаче е, че всеки един от нас може да направи нещичко, с цел да подкрепи борбата с него и да постави основите за едно по-добро бъдеще.

Кои са решенията, които се намират в нашите ръце? Как можем да променим навиците си при извършването на покупки и боравенето с боклуци, при ползване на сила и вода, както и в методите, по които се придвижваме до работа?

На тези и още доста други въпроси дава отговор Илияна Семерджиева, студент в магистърската стратегия “Екологични експертизи и надзор ” в Нов български университет. Чрез стратегия “Еразъм + ” взе участие в магистърската стратегия Global Change Management в Университета за стабилно развиване Еберсвалде, Германия. В момента тя е и стажант в “Климатека ” - отворена платформа за познание, която има за цел да направи науката за климата налична за всички. И не на последно място, Илияна е и извънредно огромен запалянко за смяна и деяние за справяне с климатичните промени.

Можете да ни слушате в следните платформи:

Anchor

Pocket Casts

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР