Измамник във Фейсбук жили наред мераклии да празнуват Нова година

...
Измамник във Фейсбук жили наред мераклии да празнуват Нова година
Коментари Харесай

Жилят за Нова година с хитра схема

Измамник във Facebook жили наред мераклии да честват Нова година в къща с огромна компания. Представящият се като Любо Иванов търсил наивници, като им предложил несъществуваща вила.

" Той се свърза с нас и ни сподели, че разполага с това, което търсим. За 25 души ни изиска 1200 лева Поиска ни капаро половината от сумата. Вилата се намира в село Старо село, Пернишко. Прати ни и фотоси ", изясни пред нова телевизия измъкнал се на косъм от измамата мъж, представен от Пик.

" Питахме има ли вода във вилата, той ни сподели " Да ". Тук ни светна аленият байрак ", показа още младият мъж. През това време обаче мошеникът упорствал да си получи капарото от 600 лева

Оказало се, че къщата няма уебсайт, на който мераклиите да видят мястото, за което ще платят. Те въпреки всичко се уговорили да видят вилата, само че измамникът им споделил, че щерка му има температура. Ходили и в Старо село, където обаче локалните им споделили, че такава къща няма.

Едно момче и две девойки, както и техните компании към този момент са изгорели по тази скица. " Момчето е дало 450 лева, а двете девойки по 100 лева ", изясни разминалият се с измамата човек.

Същият лъжец предложил къщата-фантом и в други обитаеми места - в Долна баня и в старозагорското село Дълбоки.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР