Измамата в една връзка е огромен шок за всеки нормален

...
Измамата в една връзка е огромен шок за всеки нормален
Коментари Харесай

3 причини за изневяра

Измамата в една връзка е голям потрес за всеки естествен човек. В същото време доста психолози споделят: измяната ражда измяна. Според осведомени, съществуват три фактора, водещи до невярност. Кои са те и по какъв начин да се оправим с тази сложна обстановка?
Психолозите са на мнение, че в случай че е имало невярност, значи е имало някакъв колапс във връзката, нещо се е объркало. На фокус в този момент ще е мъжката невярност.
Теорията на психоанализата ни учи, че мъжът е полигамно създание и че той биологично има предпочитание да оплоди всички дами. Освен това мъжът е подготвен да се развъжда през по-голямата част от живота си. Въпросът е да може да ограничи полигамността си, да може да управлява инстинктите си. Всичко зависи от равнището на развиване на мъжа.
В същото време учените считат, че полът на колегата не е единственото пояснение за половото държание. Коефициентът му на просветеност е различен евентуален фактор. Например, изследване, оповестено през 2010 година в списанието Social Psychology Quarterly, демонстрира, че мъжете с по-висок разсъдък са по-рядко изневеряват на партньорките си.
Авторът на проучването, доктор Сатоши Каназава от Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки, проучва резултатите от две огромни американски анкети, в които взеха присъединяване хиляди младежи и възрастни. " Проучването сподели, че умните мъже ценят моногамията повече от мъжете с ниски равнища на просветеност ", сподели Каназава.
Ако човек разпредели силата си вярно: има работа, за която да мисли, има морални правила. Ако мисли за обезпечаване на фамилията си, тогава той има вярното систематизиране на силата, останалата сила се изразходва за фамилни връзки и той е изцяло удовлетворен.
Ако обаче човек има неверни ориентири и не употребява сила за развиване, то неизразходваният остатък от сила би трябвало да бъде изразходван някъде. В този случай силата отива към сласт, невярност и така нататък
Затова постоянно неверната система от цели тласка мъжа към невярност, да търси наслаждение.
В същото време има доста аргументи за невярност - това е:
· лъжовен човек, който не може да живее без разнообразие;
· сътрудник с комплекси, опитващ се да се утвърди;
· любовна връзка на работа с колега;
· ненадейно експлоадиране на пристрастеност с треньор;
· ваканционен роман;
· непрекъсната любовница;
 Ето след какъв брой години брак изневеряват мъжете и дамите Ето след какъв брой години брак изневеряват мъжете и дамите
Никога не можеш да си сигурен дали индивидът до теб е индивидът за теб през целия ти живот. Много е мъчно да се довериш на някого, поняког...
· замайване.
Жената в такива моменти е разкъсвана от спорни усеща и реакцията на изневярата е друга:
1. Розови очила
Често дамите поставят „ розови очила “ и се пробват да пренебрегват тази действителност до последно.
2. Мазохистка
 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА 7 мъже описват по какъв начин са стигнали до ИЗНЕВЯРА
Анонимна американска анкета за връзките и връзките разкрива най-честите пътища, по които мъжете стигат до невярност. Те описват от...
Нежният пол, който знае за изневярата на брачна половинка си, страда и търпи години наред.
3. Активистка
Такава жена неотложно прави проверяващ разбор: тя намира цялата преписка и косми по облеклата на мъжа. Вдига звук и взема едно-единствено решение: или да се помири, или да се разведе. Ярко, шумно, един път вечно.
Психолозите поучават дамата да си зададе въпроса: " Какво желая? " Тази жена ще желае ли да остане или да си отиде? Какво ще ѝ донесе личният ѝ комфорт? Ако реши да остане, тогава би трябвало да работи върху междуличностните връзки със брачна половинка си.
Във всяка невярност има причина, измяната към този момент е разследване. Смята се, че изневярата е разграничена на три категории:
 Как да схванеш, че някой е ровил в телефона ти? Как да схванеш, че някой е ровил в телефона ти?
Има двойки, при които доверието не е устойчиво и постоянно се случва по този начин, че единият сътрудник да се порови в телефона на другия. Въпреки че...
1. В първия случай невярност е похотта, невъздържаността на човек. Когато не може да сдържа желанията си и да се оправи с изкушението да се промени.
Една от аргументите е духовната уязвимост. Подобна невярност води до крах на морала и срив в фамилията.
2. Изневярата е е митинг. Когато съпрузите не желаят да се срещнат по средата. В такава двойка единият от съпрузите унижава другия
3. Третият фактор е, любовта, превърната в мъчителна пристрастеност и обвързаност, която „ задушава “ колегата.
Според проучване, щом човек стане вътрешно съразмерен, се избавя от от зависимостите и несъразмерната обвързаност към колегата, изневярата и други разрушителни привички.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР