Изложба в чест на 100-годишнината на Дисни бе открита в

...
Изложба в чест на 100-годишнината на Дисни бе открита в
Коментари Харесай

Нова изложба показва наследството на легендарната компания Дисни

Изложба в чест на 100-годишнината на " Дисни " бе открита в Лондон. Тя дава опция на посетителите да се срещнат с наследството на най-голямата през днешния ден компания за произвеждане на игрални и анимационни филми.
Работихме по нея в продължение на 4 години и сме доста разчувствани да я открием в Лондон. Същата галерия пътува и в Северна Америка. Има 10 галерии и всяка от тях има физически и интерактивни експонати. Оригинално изкуство, занимателни неща, места за правене на фотоси.
Беки Клайн – шеф на архива на " Уолт Дисни "

Изложбата съдържа непоказвани до момента творби на изкуството и реквизити от всички обичани филми на " Дисни ", като се стартира от Мики Маус и се стигне до " Карибски пирати " и " Замръзналото кралство ".Брет Ъруан озвучава именития мишок Мики Маус от 2009 година Твърди, че основателят му – художникът с усет на предприемач Уолт Дисни – е бил негово креативно ентусиазъм.
Бях обожател на Дисни още от малко дете. И едно от нещата, които постоянно са ме поразявали в него е любознанието му. Любопитството му да мечтае, да има вяра, да продължава да учи и да изследва. И това са качества, които се пробвах да интегрирам в личното си креативно пътешестване.
Брет Ъруан – артист, озвучаващ Мики Маус

Изложбата " Дисни на 100 " ще остане в Лондон до края на януари 2024 г.За стогодишния си празник компанията пусна нов късометражен филм " Имало едно студио ", описващ историята й.В него са включени 543 герои на " Дисни " от над 85 пълнометражни и късометражни кино лентата. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР