Изложба с наградените фотографии на Осмия Международен фото салон Пловдив

...
Изложба с наградените фотографии на Осмия Международен фото салон Пловдив
Коментари Харесай

Изложба на уникални снимки от Фотосалон Пловдив 2021 в парк ...

Изложба с наградените фотографии на Осмия Международен фото салон Пловдив 2021 е подредена в парк „ Ружа “ в регион „ Западен “. Това заяви кметът на региона Димитър Колев, който персонално прегледа отличените творби. Изложбата ще остане в парка до 30 септември.



Международен фотосалон Пловдив е обичайно събитие, което се организира под патронажа на FIAP, HPS и НСФА „ Янка Кюркчиева “ и с поддръжката на общината, като част от Културния календар на града за 2021 година. Петчленното интернационално жури е разгледало общо 4851 фотографии, показани от 353 участници от 46 страни в 6 раздела. Във финалната селекция са включени 1177 фотографии на 263 участника от 42 страни.



„ С тази галерия продължаваме да развиваме парк „ Ружа “, като упоритостта ми е с изключение на като пространство за отдих и спорт, той да се развива и като място за просвета. Тук се организира обичайният Голям майски концерт, самодейността „ Музика в парка “, както и най-голямото детско хоро. С разширението на парка имам намерение да продължим с развиването на културните събития в Пловдив “, съобщи кметът Димитър Колев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР