Изложба на картини на сина на президента на САЩ Джо

...
Изложба на картини на сина на президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Скъпо! Колко струва картина на сина на Джо Байдън

Изложба на картини на сина на президента на Съединени американски щати Джо Байдън – Хънтър, е показана в Ню Йорк, като най-скъпата картина е оценена на 225 000 $ и към този момент е привлякла двама заинтригувани купувачи, заяви New York Post.

Служител на галерията отхвърля да даде на изданието детайлности за евентуалните купувачи на неназованата картина с жълти цветя, която е с размери 175×249 см.

Според вестника две други произведения на сина на президента са били продадени след откриването на изложбата, озаглавена " Хайку " в петък в изложба " Жорж Берж " в Ню Йорк. Търговецът на творби на изкуството Жорж Берж съобщи, че тази галерия на Байдън е отворена за обществеността, за разлика от миналогодишното дебютно събитие, което беше единствено с предложения.

Берж добави, че в мазето на галерията си има няколко картини, които Байдън е приключил преди повече от 20 години, което съгласно търговеца на творби на изкуството е доказателство, че синът на президента е работил през по-голямата част от живота си, с цел да стане художник.

През юли 2021 година медиите оповестиха, че Хънтър Байдън има намерение да продаде свои картини в изложба " Жорж Берж " в Ню Йорк и Лос Анджелис. Както написа Politico, началната цена на творбите стартира от 500 хиляди $, което е " немислима сума " за новак художник. Посочва се, че работата на Хънтър е провокирала съмнения, че ще се намерят хора, подготвени да надплатят за картините на Байдън-младши, с цел да си завоюват благоволението на президента. Подобни обвинявания в корупция към този момент бяха отправени към Хънтър Байдън по време на акцията на татко му през 2020 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР