Излизате с някого, с когото правите страхотен секс, но връзката

...
Излизате с някого, с когото правите страхотен секс, но връзката
Коментари Харесай

3 зодии, които предпочитат секса без обвързване

Излизате с някого, с който вършиме страховит секс, само че връзката ви е в застой? Астрологията разграничава 3 зодии, които избират секса без съществено обвързване. Няма значение, че обичаният ви е гальовен в леглото и ви шепне най-красивите думи в ухото. Бъдете наясно с накои обстоятелства:

Ако връзката ви не се развие, най-вероятно сте се заели с спекулация от вида " свободна душа ". Тези видове хора не желаят да се обвързват съществено. Те избират да се любуват на живота без ограничавания.

Някои хора са на мнение, че можете да вършиме добър секс единствено в отдадена връзка. Сигурността, която се усеща от страна на колегата, дава самочувствие и отваря път към опити в леглото. Не всички обаче са съгласни с тази теза. Все отново има хора, на които им липсва тръпката в една връзка. Те желаят романтика вместо рутина. Играят си на котка и мишка. Спонтанният секс им доставя най-голямо задоволство. И защото разделят възприятията от удоволствието, не възнамеряват да изградят по-сериозна връзка с ухажор. Предпочитат да не бързат и да чакат любовта, която ще ги връхлети като гръм от ясно небе.
Ето кои са тези 3 зодии, които избират небрежния секс.

 секс

Близнаци

Близнаците са безконечни авантюристи, които обичат да се срещат с нови хора. За тях е мъчно да поддържат дълготрайни връзки, тъй като бързо губят интерес. Обикновено не се привързват към никого.
Те обичат да приключват романсите за една нощ. Харесват секса, само че отвън него търсят и умствена стимулация. Ценят най-вече първия стадий от запознанството, когато нещата са вълнуващи и занапред би трябвало за опознават новия си обичан. Колкото повече научават за него, толкоз повече разлики откриват и по тази причина не желаят съществено обвързване. Близнаците ще изчезнат във въздуха незабавно щом другата страна стартира да им дава напън и да желае връзка с тях. 

 секс

Стрелец

Стрелецът е същинската свободна душа на зодиака. Той е воден от предпочитание за непрекъснати прекарвания, отварящи мозъка и сетивата му. Рядко се задържа дълго на едно място. Следва интуицията и спонтанните си стремежи. Харесва му да има доста благоприятни условия.
Каквото и да го лимитира, той се опасява, по тази причина заобикаля да се жертва за любовта. Той третира секса като хубав акт, който сплотява душите, само че не безусловно сърцата. По този метод провокира доста отчаяние у хората, които се интересуват доста от него и желаят нещо съществено и продължително.

 секс

Водолей

Този въздушен знак прави всичко в собствен неповторим жанр. Така че не би трябвало да е изненада за никого, че разделя секса и обичта.
Връзките на Водолеите нормално стартират с месеци на другарство. Той се нуждае от време, с цел да се отвори към някого на по-дълбоко равнище.
Не си коства да го пришпорвате. По-добре е да му дадете пространство и да приемете потребността му от независимост. Напрежението ще изплаши Водолея, поставяйки край и на най-страстния романс. Водолеят просто не схваща от комплицирани страсти.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР