Излизането на Великобритания от Европейския съюз не беше провал. Това

...
Излизането на Великобритания от Европейския съюз не беше провал. Това
Коментари Харесай

Великобритания: Брекзит не беше провал

Излизането на Англия от Европейския съюз не беше неуспех . Това съобщи представителят на премиера Риши Сунак, представен от " Ройтерс ".

Той отхвърли рецензиите на отявления евроскептичен политик Найджъл Фараж по отношение на това по какъв начин е бил осъществен Брекзит.

Запитан дали английският министър председател е склонен с изявлението на Фараж, че Брекзит се е провалил, тъй като политиците не са се справили с излизането от Европейски Съюз, представителят на Сунак отговори негативно и акцентира, че Сунак неколкократно е приказвал за изгодите от Брекзит.

Фараж беше водеща фигура в акцията за референдума за Брекзит през 2016 година Той обаче разкритикува метода, по който държавното управление на консерваторите се е справило с използването му през годините по-късно.
 Сунак вини инфлацията, а не Брекзит за повишаването на живота във Англия
Сунак вини инфлацията, а не Брекзит за повишаването на живота във Англия

Очаква се икономическият напредък на Лондон да е най-бавният измежду стопанските системи от Г-7

" Всъщност не сме се облагодетелствали стопански от Брекзит. Ние се справихме с това напълно зле ", съобщи той пред Би Би Си и добави, че корпоративният налог отблъсква бизнеса.

" Може да се каже, че сега още веднъж направляваме, контролираме личния си бизнес даже повече, в сравнение с като членове на Европейски Съюз. Брекзит се провали ", заключи Фараж.

На въпрос дали министър-председателят взима под внимание терзанията на бизнеса, който се бори с бюрокрацията на държавното управление, представителят отвърна, че Сунак желае да " подсигурява, че Англия остава удобна за бизнеса страна, ".

" Осъзнаваме, че след Брекзит имаме опция да променим регулациите, тъй че да дават отговор на това, което бизнесът желае ", означи той.
 Англия и Европейски Съюз резервират съглашението за Брекзит
Англия и Европейски Съюз резервират съглашението за Брекзит

Няма политическа база за основни промени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР