Излизаме за победа, за нас е жизнено необходима. Така се

...
Излизаме за победа, за нас е жизнено необходима. Така се
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Излизаме за победа, за нас е жизнено необходима

Излизаме за победа, за нас е витално нужна. Така се случиха нещата, че всеки мач би трябвало да играем за победа и всеки мач има напрежение у футболистите, откакто правят оценка значимостта и смисъла на този мач. Това сподели на конференция през днешния ден наставникът на Спартак 1918 Варна Димитър Димитров-Херо преди срещата от 21-ия кръг на Първа лига сред неговия отбор и Ботев Враца на 25 февруари. Той изясни, че пред тима няма друга опция и би трябвало да търси максимума освен в този мач, само че и във всеки един.

Херо уточни, че тимът на Ботев е разучен. " Те има дълга и равностойна пейка, също така Тодор Киселичков е бил помощник-треньор няколко месеца в Ботев Враца и имаме задоволително информация от него. Ботев са много сериозен тим ", сподели още треньорът.

" Не желая да разясня в тактическо връзки какви са нашите хрумвания. Съобразяваме се с характерностите на всеки един футболист, с цел да можем да използваме максимума на капацитета в съответния мач, който ни следва да играем ", сподели още Димитров.

" Аз мисля, че до момента в който имаме теоретически шансове би трябвало да се борим, за мен няма невъзможни мачове, мисля, че в България всеки може да бие всеки и да загуби от всеки ", заключи наставникът на Спартак 1918. 

Капитанът на варненци Румен Руменов съобщи, че капитанската лента не му тежи, само че е огромна отговорност.

" Чужденците в тима осъзнават, че задачата ни е сложна. Те знаят в каква обстановка сме сега и са длъжни да покажат най-хубавото от себе си. Все отново те са експерти и съм сигурен, че ще го създадат в събота ", сподели Руменов.

Той призна, че против Ботев ще е мъчно. " Всеки един мач ще ни бъде сложен, както и до момента е било. Ние елементарен мач не сме имали. В България силите са доста уравновесени и, съгласно мен, който влезе по-мотивиран, съсредоточен и крепко в мача ще победи. Надявам се в събота ние да вкараме един гол повече от съперника и да победим “, приключи капитанът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР