Излезе първата българска книжка за деца, в която има герои

...
Излезе първата българска книжка за деца, в която има герои
Коментари Харесай

Излезе първата гей книжка за деца у нас. Джамбазки: Пазете децата!

Излезе първата българска брошура за деца, в която има герои еднополови двойки. Приказката "Мравин и планетата Гора " е написана от авторка, подвизаваща се под псевдонима "Великан Василева ".

В книжката се споделя за дребна мравка, която потегля на път за нов дом, откакто нейният е опустошен. По време на пътешествието Марвин е съпровождан от девойка Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилатите дами живеят дружно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са дружно "защото се обичат ".

Приказката е за деца от 3 до 6 годинки.

Приказката провокира голям брой мнения, измежду тях и този на евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки:

Хайде, хаирлия да е. Иде дребният Мравин, пазете децата.

Цитат: " Малката мравка Мравин е изгубил мравуняка, който доскоро е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския пощальон Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им стартира с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и благополучен. По пътя си ще срещнат разнообразни горски жители, всеки със своите странности и разлики. „ Мравин и планетата Гора “ отнася дребни и огромни в свят, в който най-важно е да бъдем дружно и да се обичаме, макар че сме разнообразни. "

А в този момент, в случай че сте спрели да повръщате, обърнете внимание кои са "фондациите ", които финансират тази гнусота...

Хайде, хаирлия да е:) Иде дребният Мравин, пазете децата. Цитат: " Малката мравка Мравин е изгубил мравуняка, който...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР