Излекувани са и последните двама заразени с новия коронавирус в

...
Излекувани са и последните двама заразени с новия коронавирус в
Коментари Харесай

Излекувани са всички заразени с коронавирус в китайския град Хуанган

Излекувани са и последните двама инфектирани с новия ковид в китайския град Хуанган, провинция Хубей. Това заяви през днешния ден организация Синхуа, като се базира на локалните управляващи, съобщи ТАСС.

Откакто е избухнала рецесията с вируса в Китай, градската администрация на Хуанган е записала 2907 инфектирани. 2782 пациенти са оздравели и изписани от лечебните заведения, 125 са умряли, предава Българска телеграфна агенция.

Ето това лекарство, съгласно Китай, лекува ковид

В Хуанган живеят над 7,5 милиона души. Градът, ситуиран покрай Ухан - административния център на провинцията, бе едно от най-опасните огнища на ковид в района.

На 23 януари китайските управляващи обявиха, че стопират транспортните връзки с Хуанган; той бе измежду първите градове в страната, напълно затворени в границите на битката с новото заболяване.

В момента обстановката в Хуанган се е нормализирала. В Ухан през днешния ден бе доказан един нов случай на заразяване с вируса.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР