Изкуственият мозък на IBM Watson е готов за всестранното си

...
Изкуственият мозък на IBM Watson е готов за всестранното си
Коментари Харесай

IBM представи Watson Assistant

Изкуственият мозък на IBM Watson е подготвен за всестранното си разпространяване. Това стана ясно по време на годишната конференция на компанията Think 2018. Седем години, откакто завоюва в Jeopardy, Watson е подготвен да влезе в домове и офиси, коли, предизвиквайки към този момент открилите се цифрови асистенти на Гугъл, Amazon, Microsoft и Apple. Watson Assistant, прочут преди като Watson Conversation ще обработва естествена тирада, възползвайки се от AI технологията на IBM, която се потвърди с годините, с цел да дава отговор на запитванията на своите притежатели.



По време на Think, IBM показа и опитна реализация на технологията, като за това му помагаха Harman, а „опаковката“, в която беше употребен беше концепт на „Мазерати“. Разбира се, че IBM има големи упоритости и възнамерява разпространяването му, както в бизнеса, по този начин и в дома и на всички места, където Watson би бил потребен. Компанията е изготвила и лесни за потребление от разработчици интерфейси и принадлежности, тъй че да интегрират интелекта на Watson в продуктите си.

Съвсем предстоящо, Watson е една от огромните звезди на Think 2018. В началото на събитието беше обявена и друга негова реализация, която IBM ще предлага на своите клиенти и сътрудници. Watson Studio ще съставлява услуга, която ще подкрепи бизнеси, разработчици и откриватели да употребяват по комфортен метод услугите на изкуствения разсъдък, с цел да основават модели на машинно образование и автоматизация по елементарен, експертен и комфортен метод.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР