Изкуствените коледни елхи се предлагат в почти всички размери и

...
Изкуствените коледни елхи се предлагат в почти всички размери и
Коментари Харесай

Кои са най-популярните стилове при изкуствените елхи тази година?

Изкуствените коледни елхи се оферират в съвсем всички размери и стилове, от тъничък минималистичен външен тип до солидни вечнозелени растения, а изборът на най-хубавото дърво за вашите потребности за декорация стартира с това да знаете в коя категория да търсите. За да улеснят сезонното ви накичване, специалистите по празниците преценят кои са най-популярните тазгодишни стилове на коледно дърво.

Ако сте на пазара за ново изкуствено дърво, помислете за този експертен съвет за изкуствени дървета, които наподобяват тъкмо като същинските. Плюс това, изкуствените дървета не изискват съвсем никаква поддръжка. И те също са интелигентна инвестиция: едно изкуствено дърво може да ви издържи десетилетие (или повече), в случай че се грижи за него вярно, написа bhg.com, представен от bTV.

Най-напред, най-хубавите специалисти по дизайн обобщават най-популярните стилове за коледни елхи за 2023 година, плюс професионални препоръки за закупуване, които да ви оказват помощ да намерите най-хубавото дърво за вашия дом.

Заскрежени дървета

Покрити с неестествен сняг, заскрежените дървета остават в основата на празничната украса. Използвайте тези изказвания за снежен жанр, с цел да създадете съвършения резултат на зима в дома си. Джоузефин Ким, шеф по мърчандайзинг в Balsam Hill, предлага тези мразовити изкушения, тъй като отразяват " тихия сексапил на заснежен пейзаж или гора “.

Не можете да изберете сред флокирано или матирано дърво? Първо усъвършенствайте външния тип, който търсите. Матираните дървета се отличават с леко покрити със сняг клони, с цел да наподобяват на прясно паднал сняг. Натрупаните дървета, въпреки това, са потопени във неестествен сняг (за да уловят хубостта на цялостния нощен снеговалеж).

Високи, тесни дървета

Високите и тесни дървета би трябвало да бъдат на вашия радар за декориране през 2023 година, споделя Луис Пулео, вицепрезидент на компанията за празничен фон Puleo International. Той споделя, че тези извисяващи се тънки дървета са надминали това, което той назовава " късо и натъртено многообразие “ като най-популярния жанр този сезон. 

Ако не сте сигурни какъв брой високо да отидете, започнете с премерване на таваните, с цел да определите защо имате място. " Имайте най-малко 15 см. сред върха на вашето дърво и тавана “, споделя Ким.

" Това съставлява топер или всякаква декоративна стойка, която прибавя височина към дървото. “ Пулео споделя, че 220 сантиметровите дървета са най-популярните, следвани от 220 сантиметровите.

За благополучие днешните дървета се оферират в цели, тънки, плоски, редки и необятни профили, тъй че стесняването на избора ви, с цел да пасне на вашето пространство, може да бъде по-лесно, в сравнение с си мислите. Като оставим настрани размера и трендовете, изборът на форма на дърво е персонален избор и в случай че не можете да изберете единствено една, Ким предлага да я смесите. Тя предлага да съчетаете дърво с стеснен профил с цялостно дърво или да поставите дървета в разнообразни стаи в дома, с цел да постигнете най-хубавото коледно величие.

Класически зелени дървета

Евъргрийните се вписват в идилична формула за коледна декорация, тъй че не е изненадващо, че не престават да оглавяват стила на този сезон. Пулео удостоверява, че класическото зелено остава най-популярният цвят на дървото - изключително зелените дървета с бели флокинги. Белите дървета са идващият най-популярен колорит, следван от синьо-зелените, черните и розовите нюанси.

Ако търсите дърво, което имитира цвета и текстурата на същински вечнозелени клони, ще би трябвало да се похарчите за висококачествено дърво, което отразява извънреден натурализъм в най-малките елементи. Например, дизайните на дърветата на Balsam Hill са въодушевени от природата, тъй че в действителност можете да пазарувате по типове дървета, с цел да намерите разнообразни нюанси на зеленото. Техният типичен наследник смърч има синьо-зелени игли, до момента в който благородната ела има сив колорит. За в действителност типичен външен тип, Fraser Firs се оферират в тъмнозелен нюанс със сребриста долна част.

Светещи дървета

Няма нищо по-коледно от мигащите светлини в студена зимна вечер, тъй че не е изненада, че авансово осветените или осветени дървета са известен избор този сезон. Въпреки че постоянно можете да закачите свои лични светлини на дървото, Ким предизвиква купувачите да изберат авансово осветено дърво. 

Предварително осветеното дърво вкарва и спомагателен детайл на дизайна: вековният спор за цветни светлини против бели светлини. Пулео споделя, че топлите бели LED или лампи с нажежаема жичка са най-популярни, следвани от двуцветни LED светлини, което значи, че имат опция да превключват сред многоцветна алтернатива и топло бяло.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР