Изкуствен интелект накара покойният певец франк Синатра да изпее популярно

...
Изкуствен интелект накара покойният певец франк Синатра да изпее популярно
Коментари Харесай

Изкуствен интелект накара Франк Синатра да запее песен на Бритни Спиърс

Изкуствен разсъдък накара починалият артист франк Синатра да изпее известно парче на поп дивата Бритни Спиърс, написа „ Футуризъм “.

В началото на април компанията за създаване на изкуствен интелект OpenAI пусна нов тип инструмент с името „ Джубокс “, който основава нова музика или комбинира към този момент съществуващи стилове в нови и непредвидени разновидности.
Учени: Коронавирусът може да докара до нова епоха в роботиката Изкуственият разсъдък и роботите могат да оказват помощ извънредно доста при предварителна защита на COVID-19
От компанията пуснаха и няколко пробни части, които са генерирани с логаритъма, само че екипът на „ Футуризъм “ имал особено музикално предпочитание – редакторите желали да чуят песента „ Токсик “ на Бритни Спиърс, само че в осъществяване на Франк Синатра.

Алгоритъмът сполучливо съчетал гласа на артиста с текста на поп дивата, като резултатът е впечатляващ и стряскащ по едно и също време. Част от парчето беше оповестено в „ Ю туб “.

От софтуерната медия разясняват, че с появяването на изкуствен интелект, който претворява съществуваща музика или прави нова има и доста правни въпроси. Като да вземем за пример артистите, върху чиято музика „ Джубокс “ тренира би трябвало ли да получават пари от авторски права?
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР