Изкусителната моделка Диляна Попова хвърли в ступор всички, след като

...
Изкусителната моделка Диляна Попова хвърли в ступор всички, след като
Коментари Харесай

Диляна Попова показа изненадващ нов член на семейството

Изкусителната моделка Диляна Попова хвърли в ступор всички, откакто неотдавна сподели с кой натрапен посетител живее. Не бързайте да си мислите за мъже, тъй като най-малко засета тя наподобява е намерила своя човек в лицето на предприемача Лъчезар Захариев.

В случая става дума за дребна жабка, която явно много си е харесала морския дом на моделката, съдейки от снимиките, които самата тя е разгласила в профила си в мрежата. Нещо повече - симпатичният гостенин е там към този момент повече от 3 дни.

 undefined

Брюнетката приема шеговито новия член на фамилията и съвсем всеки ден демонстрира с малко видео къде обикаля жабата. В едно от клипчетата беше сред две стъклени чаши за вино, а пък на друго умерено обхождаше пакети с оризовки и чипс. По всичко проличава, че Диляна не се опасява от жабата и не мисли да я гони, написа " Телеграф ".

Според поверия тя и не би трябвало да бъде гонена, а да остане колкото пожелае в къщата, която е избрала, с цел да донесе пари и разцвет. Факт е, че към този момент Попова прекара съвсем цяло лято на " Перла бийч " и даже сподели фрагменти от жестокото наводняване в региона. Не е ясно по кое време още веднъж ще се завърне в столицата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР