Изкушенията ще ни преследват в днешния ден. Не бива да

...
Изкушенията ще ни преследват в днешния ден. Не бива да
Коментари Харесай

Хороскоп: Лъвът си губи времето, везните трябва да почистят

Изкушенията ще ни преследват в днешния ден. Не бива да им се поддаваме, тъй като ще съжаляваме.

Овен

Може да се окаже, че индивидът, който сте считали за собствен другар, е доста друг от този, за който се показва. Не би трябвало да вършиме покруса от това.

Телец

Днес би трябвало да прекарате свободното си време с децата. Те се нуждаят от вашето внимание. Ако не им отделите задоволително време, скоро изцяло ще излязат отвън надзор нещата. Не бива да допускате това.

Близнаци

Не бива да се оставяте на мързела да ви завладее. Под негово въздействие през днешния ден може да пропуснете шанса да израснете в кариерното си развиване.

Рак

Денят е удобен за щедрост. За това, което ще дадете на човек в потребност, доста скоро ще получите отплата от висшите сили.

Лъв

След като си поставите цел, не се разсейвайте от странични неща, тъй като няма да ви оставя време за нищо и единствено ще съжалявате за изгубеното време.

Дева

Дори и да се чувствате комплицирани и да не знаете какво да вършиме, не бързайте да търсите съвет от близките. Те надали ще могат да се слагат на ваше място и да ви дадат хрумвания.

Везни

На работа през днешния ден не би трябвало да се напрягате доста. Няма да можете да постигнете стремежи триумф, тъй че е по-добре да извършите нещо потребно - да вземем за пример да почистите.

Скорпион

Пазаруването не е уместно нещо за вас през този ден. Ако се увлечем, можем да похарчим доста повече, в сравнение с в началото сме възнамерявали. Може да се отвори страшна дупка в настоящия ви бюджет.

Стрелец

Това, което обичания желае да направи към вас, би трябвало да се приема с схващане. Може би в последно време връзката ви не върви. Време е да обсъдите това.

Козирог

Най-добрият метод да неутрализирате отрицателната сила, е като я насочите към спокойно - креативно - русло: вършете обичаната си работа.

Водолей

Силата на волята ще ви помогне да преодолеете многочислените изкушения през този ден. Не се изненадвайте, в случай че по-късно денем започнете да се карате за грешките, които сте създали доста дълго време.

Риби

Трябва да внимавате какво говорите. Може да обидите някой от хората към вас, което ще докара до съществени проблеми в връзките ви.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР