Изключваме с*ксуален мотив за извършеното убийство. Остава основната версия за

...
Изключваме с*ксуален мотив за извършеното убийство. Остава основната версия за
Коментари Харесай

Тотален Обрат За Убийството На Рейнджърката Десислава! Това Променя Всичко! Видео

„ Изключваме с*ксуален претекст за осъщественото ликвидиране. Остава главната версия за претекста – неуредени финансови връзки, свързани с обсебването от обвинения на автомобила на убитата военнослужеща “, сподели той.

Днес следва внасяне в съда на искане за непрекъснато задържане под стража на 42-годишния Светослав Каменов. „ При всички положения не изключваме други версии, само че тази е главната “, посочи прокурорът. Попов заяви, че е

осъществен спомагателен оглед и са открити облеклата на жертвата.

„ Основният механизъм за осъществяване на убийството, съгласно специалистите към сегашния миг, е удушване след нанасяне на голям брой удари по лицето. Мотив за убийството е и колата. Изяснява се и различен претекст, отвън с*ксуално посягане по отношение на жертвата “, изясни окръжният прокурор.

Румен Попов посочи, че Стоянова и Каменов са били другари, само че не са имали полови взаимоотношения. Мъжът е направил ПТП под въздействието на алкохол през 2011 година, настрана от това се отклонява от военна работа, наказание е и по тази причина е уволнен дисциплинарно от армията.

„ Смятаме, че имаме задоволително доказателства, че той е причинител на убийството. Укривал се е 7 дни на разнообразни места, главно в гористи местности, защото

той е бил обучаван, а в следствие и обучител за оцеляване при изключителни обстановки “,

съобщи прокурорът.

Румен Попов удостовери: „ Обвиняемият е търсил подпомагане от негов родственик, който работи в системата на Министерство на вътрешните работи, само че никога не е желал от него да го прикрива “.

Едва три-четири дни след изгубването на дамата са били осведомени органите на реда, на въпрос за какво е лишило толкоз време прокурорът отговори: „ Защото не е имало съображение да се смята, че тя е убита “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР