Изключително зле подбран ден, в изключително неподходящ дневен ред. Гвоздеят

...
Изключително зле подбран ден, в изключително неподходящ дневен ред. Гвоздеят
Коментари Харесай

Вместо да реанимира Борисов, Вебер го закопа на 2 метра под земята

Изключително зле селекциониран ден, в извънредно несъответствуващ дневен ред. Гвоздеят на съвещанието бе словото на Урсула фон дер Лайен с трите целта на Евросъюза: Реакцията на продължаващата война в Украйна, помощта за Киев и глобите против Москва; рецесията с доставките на природен газ за Европа и цените на силата в идващите месеци и усилване на битката с корупцията в общността. Стана ясно също, че ръководителят на Европейска комисия ще дойде в България за откриването на газовата връзка с Гърция, която Борисовото ръководство бавеше години наред.

 

След словото на фон дер Лайен в залата влезе брачната половинка на украинския президент Володимир Зеленски, която бе посрещната с бурни аплодисменти и ставане на крайници от препълнената зала. Скандираше се: „ Слава на Украйна! Украинците са герои! “

 

И след всичко това: Ууууу… и освиркване след споменаването на Борисов в полупразната към този момент зала…

 

Невероятно е какво аргументи тази безсмислица на самия Бойко Борисов, само че и на цяла България, поради нелепият опит за негова отбрана.

 

Ако в управлението на ЕНП някой се е заблудил по отношение на действията на Борисов или се отплаща за нещо на водача на ГЕРБ – сбъркал е с героя, обстановката, времето и мястото. Борисов към момента може да минава за фактор в някои среди у нас, само че за всеки разумен трезво човек и за политическия хайлайф отвън България той е отминал интервал, за който никой не желае да си спомня. Което потвърждава максимата, че е доста значимо човек да знае, по кое време да си тръгне.

 

Акцията в Европарламента е цялостен неуспех. Тя закопа „ величието “ на залезлия политик на два метра подземен.

 

Крайно време е Борисов самичък да се усети или някой, на който към момента има доверие, да му каже, да се отдръпна и да чака задаващите се следствия на ръководството му. Тези облачни грижи му предстоят сигурно.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР