Изключително висока избирателна активност отчитат наблюдателите и социолозите по време

...
Изключително висока избирателна активност отчитат наблюдателите и социолозите по време
Коментари Харесай

Волен Сидеров С Първи Думи За Изборите В Русия! Вижте Какво Разкри Лидерът На Атака За Победата На Путин!

Изключително висока изборна интензивност регистрират наблюдаващите и социолозите по време на президентските избори в Русия. Над 97 000 изборни секции е имало в цялата страна страната, а наблюдаващите са били 200 000 наблюдаващи.

При 108 милиона имащи право на глас изборните комисии са съумели да изчистят към милион и половина „ мъртви души ". Това е нещо, което от години наред в България се приказва, в Русия са съумели да го създадат, разяснява по БНР и депутатът от Българска социалистическа партия и ръководител на икономическата комисия в Народно събрание - Петър Кънев. Той също е един от българските депутати, които наблюдаваха изборите в Русия в качеството си наблюдаващи.

Резултатите от изборите бяха ясни, сигурно ще има промени в държавното управление, предвижда Кънев.

„ Знаеше се, че Путин ще бъде идващия президент, само че огромният въпрос е какво ще става оттук насетне. Със сигурност ще има промени в държавното управление. Трудно може да се каже дали ще остави Медведев министър председател, тъй като към него има прекалено много напрежение, събрано с много мощни офанзиви около него. Основното, съгласно мен, беше изоставането. Едва в този момент Русия съумява да реализира равнището на приходите от 2010 година, т.е огромната рецесия, рухването на цените на петрола, се отрази съществено на съветските хора ".

Според Кънев съветската общност не е погледнала съществено на абсурда с отровения някогашен съветския разузнавач Сергей Скрипал и по-скоро не имат вяра Москва да е провела покушението. „ Почти всеки споделя, че това е цялостно безумство, цялостен парадокс преди избори и преди международно състезание ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР