Изключително симпатично видео бе споделено през изминалия уикенд в платформата

...
Изключително симпатично видео бе споделено през изминалия уикенд в платформата
Коментари Харесай

Патицата, която участва на маратона в Ню Йорк за трета поредна година

Изключително симпатично видео бе споделено през миналия уикенд в платформата на TikTok. Клипът демонстрира патица, участваща на годишния маратон в Ню Йорк, който обичайно се организира по това време на годината.

Кадрите бяха оповестени от притежателя на птицата с име Wrinkle в нейния личен профил в обществената медия, а хиляди почитатели останаха мощно впечатлени от духа на нетипичния участник в надпреварата.

Всъщност това е третото присъединяване на Wrinkle в нюйоркския маратон. Определено патицата полагаше същински старания да бъде заслужен играч, с което провокира голям брой усмивка на лицата на своите " съперници ". Всички бяха впечатлени от силата на духа на пернатото животно и даже мощно го приветстваха за положените старания.

Wrinkle и връзката, която споделя със своя своя притежател, потвърждава, че патиците могат да бъдат истински домашни любимци. Тези водолюбиви птици имат умеенето да основават мощна връзка с хората, които се грижат за тях и същински да се привързват.

Разбира се, те се нуждаят от подобаващи грижи и среда. Трябва да бъдат хранени с подобаваща за тях зърнена храна - като ечемик, пшеница или царевица, и да се подсигурява, че питателните им потребности са задоволени, прецизират от Parade.

Освен това би трябвало да имат достъп до чиста и сигурна външна зона, в която да удовлетворяват естествените си потребности за търсене на храна и плуване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР