Изключително преференциални отстъпки за купуване на нови автомобили и мотоциклети

...
Изключително преференциални отстъпки за купуване на нови автомобили и мотоциклети
Коментари Харесай

Дилърът на "Сузуки" обещава сериозни отстъпки по време на автосалона

Изключително преференциални отстъпки за пазаруване на нови коли и мотоциклети по време на софийския автосалон (14 - 22 октомври) ще предложи формалният вносител на " Сузуки " за България " Миркат ", оповестиха от компанията. В допълнение ще бъдат препоръчани и специфични условия за лизинг и обезпечаване.

Новостите при " Сузуки " ще бъдат демонстрирани на щанд от 205 кв.м. Там ще бъдат изложени пет познати и потвърдили своето качество коли и четири от най-новите модели мотоциклети.

На автомобилното ревю в София дебют ще направи новият " Суифт " със системата за задвижване на четирите колела. Акцент на щанда на марката ще е и новото " Балено ". Очакванията са на максимален интерес да се радва моделът " Игнис ".

Легендарният SUV на " Сузуки " " Витара " пък ще е в своята спортна трансформация с 1.4-литров бензинов мотор с оптималната мощ 140 к.с. Обновеният в края на предходната година SX4 S-CROSS е различен от акцентите.

Феновете на двуколесните транспортни средства могат да видят подобаващите за дълги пътувания " Сузуки " V-Strom 650ХТ и 1000, както и подобаващите за приложимост в града SV650 и GSX-S1000.

Всеки ден разполагаем на посетителите ще са демонстрационни коли и от петте модела.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон София (54)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР