Изключително остри и тежки обвинения отправи към Продължаваме промяната“ и

...
Изключително остри и тежки обвинения отправи към Продължаваме промяната“ и
Коментари Харесай

Костадинов нарече ДБ и ПП доносници, лицемери, измет, паплач

Изключително остри и тежки обвинявания насочи към „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов на изключителна конференция в Народното събрание. Повод за гнева му бе гласоподаване по време на закритото поради отчетите на службите съвещание, на което болшинството реши, че срокът за оферти сред първо и второ четене на Наказателно-процесуален кодекс ще е 7, а не 3 дни, оповестява „ 24 часа “.

„ Гласуването бе по предложение на „ Доносническа България “. Те желаеха да се понижат периодите за Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт, които бяха признати на първо четене, от 7 на 3 дни. Ние го поддържаме. На гласуването се оказа, че тези, които го оферират, не бяха в цялостен състав. Не единствено от Демократична България липсваха трима, а от Политическа партия една трета “, разгневи се Костадинов.

В зала били едвам 40 от Политическа партия, до момента в който от „ Възраждане “ липсвал единствено един народен представител, станал баща за повторно предходната седмица. И гласуването минало с 88 „ за “, 84 „ срещу “ и 16 въздържали се.

Няма такива долнопробни лицемери като тези пропаднали видове, продължи Костадинов, заобиколен от всичките депутати от партията си.

И няколко пъти назова Демократична България „ Доносническа България “ и сган, а Политическа партия – „ Прати ни посолството “.

Костадинов уточни, че двете партии за повторно саботират правосъдните промени – „ предходната седмица поради тази неорганизирана сган това стана с първата корекция “. Според него обяснението е едно – в случай че се махне Гешев, тази политическа сган нямало да има съображение да съществува. Дори се пошегува, че в случай че при земетресение паднел Паметникът на Съветската войска, напълно нямало да имат мотив за съществуването си.

„ Минават всевъзможни граници. Същата тази сган от „ Доносническа България “, която е утайката на българската политика, непрестанно се упражнява по наш адрес – от правосъдната промяна до световното стопляне. Залива обществото с подправени вести. За втора поредна седмица проваля правосъдната промяна. Надяваме се на тези избори техните гласоподаватели да ги санкционират “, продължи да се ядосва Костадинов. И уточни, че партията му продължава да обезпечава кворум.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР