Изключително натоварен ще е трафикът в столицата и областните градове

...
Изключително натоварен ще е трафикът в столицата и областните градове
Коментари Харесай

Интензивен предпразничен трафик

Изключително претрупан ще е трафикът в столицата и регионалните градове през днешния ден, най-сериозна ще е обстановката на изходите на София и по трите съществени автомагистрали - " Тракия ", " Хемус " и " Струма ".

Пътните служители на реда към този момент оповестиха, че ще разположат през днешния ден и на Бъдни вечер, когато също се чака сериозен трафик, спомагателни екипи, а по автомагистралите, където се правят поправки, ще се подхващат и краткотрайни организации на придвижването.

Едно от местата, където се получават съществени тапи и километрични колони от пъплещи коли е автомагистрала " Тракия " преди тунел Траянови врата. Там се прави ремонт на тръбата в посока Пловдив и поради това придвижването минава в двете посоки единствено в тръбата към София, напомня БГНЕС.

Ще има засилен надзор за недопускане на шофиране под въздействието на алкохол и наркотични субстанции.

За хората, които не разполагат със личен превоз или пък избират да употребяват БДЖ, железниците оповестиха повече вагони, които ще пътуват от през днешния ден по най-натоварените посоки в страната. Допълнителните вагони ще има и към композициите, които пътуват сутринта на 24 декември, както и през целия ден на 3 януари следващата година.

Полицията приканва хората, които ще пътуват за празниците отвън градовете, в които живеят, да не държат скъпоценности в домовете си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР