Изключително много са желаещите да сключат брак точно в днешния

...
Изключително много са желаещите да сключат брак точно в днешния
Коментари Харесай

Влюбени двойки сключват брак на знакови места в Пловдив

Изключително доста са искащите да сключат брак тъкмо в днешния ден 22.07.2022 година, с повтаряемост на числа в датата. Това заяви за Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Радостни обреди “ Чудомира Пинджева.

“В Централния дом всички часове са заети. 10 двойки ще си кажат “да " на днешния ден. В зала “Тракия " имаме два ритуала и по-късно вечерта имаме още два изнесени ритуала на местата, където ще са тържествата на младоженците ", уточни Пинджева. Има и още едно необичайно съвпадане, това е фактът, че досега, тъкмо до през днешния ден, има записани общо 222 двойки за подписване на брак през месец юли.

“До момента са минали 5 двойки, предстоят ни още 4 тук, в Централния дом и другите двойки на другите места. Продължаваме да записваме и още двойки ", добави шефът на Оперативна програма " Радостни обреди “.

През летния сезон най-желани са изнесените ритуали, тук-там, където е тържеството на младоженците, или в къщите в Стария град и други знакови места в Пловдив. Много желана е къща " Хиндлиян ", както и фонтана на Градската градина. Фонтанът на Бунарджика също е атрактивно място.

“За първи път имаме записване за брак в Капана, на сцена " Ядрото ". Бракът ще бъде през септември.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР