Изключително интересна, така поп фолк певицата Камелия определя 2020 година,

...
Изключително интересна, така поп фолк певицата Камелия определя 2020 година,
Коментари Харесай

Камелия на 50: Нищо не съм получила даром, повтарям си: „Работи, Камелийо, работи!“

Изключително забавна, по този начин поп фолк певицата Камелия дефинира 2020 година, макар че участията на артистите бяха лимитирани, а в това време тя и обичаният и мъж Цветин изкараха ковид преди няколко седмици.

" Преди година в миг на равносметка, без да допускам че ще има ковид, се питах, в случай че нещо се случи, няма ли да мога да устоя една година без да работя. Ако се окайвам в този момент, значи не съм узряла да работя специалността си ",  счита Камелия. Затова е подготвена за обстановката в която коронавирусът сложи всички актьори.

Любимия й Цветин бе болен от ковид, влезе в болница, само че не го изкара тежко. Самата тя имала лека температура за два дни, само че по-късно не показала никакви признаци. " В последна сметка всичко мина добре - не е това което писаха по вестниците, малко преувеличиха нещата ",   споделя Камелия.

„ Докато човек е жив,, прави проекти. Аз не съм изключение. Имам планувани нови музикални планове, няколко пътувания. Като реализатор, живял толкоз време затворен и на мен ми липсва сцената. Имам забавни хрумвания, които да осъществявам през 2021 година ".

В неделя Камелия ще чества рожден ден, само че не възнамерява да събира доста хора. От новогодишната баница й се паднали хубави материални неща. „ Тях  трябва да си ги заслужа. Работи, Камелийо, работи! Нищо не пада в този свят безплатно, няма по какъв начин да стоим в профил да гледаме някого съумял и да мислим, че нещата са даденост за него, без да си даваме сметка какъв брой труд е положил за триумфите си “.

Утре Камелия ще стане на 50 години, само че всяка 30-годишна желае да наподобява като нея.

Тя споделя, че няма някаква загадка за това. Не поставя невъзможни старания, с цел да наподобява добре. Пие доста вода, поставя крем за лице когато е належащо. Периодично гладува. Освен това имат добър ген, написа „ 24 часа “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР