Изключително грозна, но и опасна сцена се разигра в Народното

...
Изключително грозна, но и опасна сцена се разигра в Народното
Коментари Харесай

Грозна сцена в НС: Депутати се млатиха с юмруци /снимки/

Изключително грозна, само че и рискова сцена се разигра в Народното събрание (НС). В основата бяха националните представители Радостин Василев, който е самостоятелен, и Искрен Митев от обединението " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ).
Двамата си размениха юмруци, само че зад тила на ръководителя на Народното събрание Росен Желязков. Освен това екшънът е станал извън обсега на телевизионните камери, които наблюдават пленарното съвещание.
Битката се е разиграла в края на парламентарните въпроси към премиера Николай Денков до момента в който на трибуната е депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.
Тогава Искрен Митев и съпартиецът му Настимир Ананиев потеглят да излизат от залата през врата, която се пада зад председателската естрада.
В този миг Радостин Василев влиза в диалог с ръководителя Росен Желязков. Настояването му е да получи втори въпрос към премиера Денков, само че е порязан, че като самостоятелен има право единствено на един.
Минаващият наоколо Искрен Митев му подвикнал нещо, след което Радостин Василев го нападнал. В паниката съумял два пъти да удари с пестник Митев преди да бъдат разтървани, описаха депутати, които са станали очевидци на борбата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР