Изключително грозен скандал се разигра с Калин Терзийски, който нападна

...
Изключително грозен скандал се разигра с Калин Терзийски, който нападна
Коментари Харесай

Бесен скандал с Калин Терзийски и Търси се по bTV! Питали за алкохолизма му, но той ги съсипа!

Изключително противен скандал се разигра с Калин Терзийски, който атакува две от най-популярните водещи на bTV. Той се ожали обществено във Facebook, че го били поканили за посетител в " Търси се ", само че вместо за книгите му, питали за алкохолизма му, написа Блиц.

" Двете водещи, изцяло в стила на новата, все по-тъмно пожълтяваща публицистика, публицистиката на долните гащи и на пикантните детайлности, на " това желаят хората " - започнаха с клишетата: Вие по кое време бяхте най-зле? Вашите демони, алкохола имаме поради...Кога бяхте най-близо до ръба? Вие на ръба ли живеете? Как спряхте? Вашите провали...На кого бихте се извинили ", написа Калин Терзийски: 

" Казах им: Аз постоянно приказвам за алкохола, тая тематика е значима за мен...аз я представям постоянно най-най намерено... Защо, душици, единствено с цел да начешете пошлото любознание на тълпата - блъскате единствено въпроси за пиенето и житейските провали? Защо?

Като свършихме, по-пълната и несъмнено нехубавата от двете ми сподели: Ние сме афектирани, за първи път някой се държи по този начин. Всички другояче са ни признателни... "

Нели Хаджийска и Меги Димчева дадоха отговор уместно на нападките:



" Поканихме Калин Терзийски като всички останали наши посетители - най-добронамерено, с доверие и почитание. Подходихме към Калин Терзийски по същия метод, както към всеки посетител. Потърсихме неговите близки хора – брат му, дъщерята, дамата до него и непосредствен негов другар.

Темите и въпросите в изявлението ни са наранени точно от тези негови близки и другари и изрично възразяваме против внушението на писателя, че те са само и единствено по отношение на тематиката „ алкохол “. Въпросите, за които той твърди, че сме му задавали, не попадат нито в нашия речник, нито са в стилистиката на предаването. Разбира се, не можем да пренебрегнем тематиката за алкохола, която по този начин или другояче съпътства живота му и която той разяснява намерено в общественото пространство. Въпросът по тази тематика обаче беше единствено един. Реакциите и отношението на госта към нас по време на останалата част от предаването ще спестим както в самото предаване, по този начин и тук, тъй като „ Търси се “ ще остане положително и доброжелателно и в никакъв случай няма да заложи на скандал, с цел да получи спомагателна известност. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР