Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на най-романтичното приключение

...
Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на най-романтичното приключение
Коментари Харесай

Евгени отправя официално предложение за брак във финала на `Ергенът` тази седмица

Изключително прочувствени дават обещание да бъдат финалните епизоди на най-романтичното премеждие в българския ефирен ефир „ Ергенът “ в сряда и четвъртък вечер по bTV. След трагичните събития, които раздрусаха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този миг – да избере своя спътница в живота всред Елена, Валерия и Микаела. Трите стигнаха до финалната права по пътя към сърцето на музиканта, а коя от тях ще получи публично предложение за брак и какъв ще бъде отговорът ѝ, следва да разберем единствено в ефира на bTV.



„ От 25 дами, с които имах опция да се срещна в това премеждие тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да реализираме най-голяма непосредственост и да създадем най-силна връзка. И трите са извънредно разнообразни, само че в същото време имат доста ярка характерност, сексапил и хубост. Изборът ми не е сложен, а напряко неосъществим. Бурята от страсти, която и трите провокират у мен, заглушава и разсъдък, и ум… даже сърцето “, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.



Пианистът е подготвил специфични изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, с цел да им окажат поддръжка и да им дадат съвет. Пред майка си и най-хубавата си другарка Елена ще признае, че е влюбена както в никакъв случай до момента, а Микаела няма да сдържи страстите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ татко ще направи особено за Евгени.



Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден проект идеята си, в случай че желае в действителност да задълбочи връзките си с пианиста. Дали защитничката на животни в неволя ще изрази подготвеност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си, не пропускайте да разберете в сряда вечер (17 май) от 21:00 ч. по bTV.



Евгени ще води и трите претендентки на вълнуващи самостоятелни сантиментални срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта феновете ще станат очевидци на последната за сезона Церемония на розата, белязана от горест и отчаяние, откакто музикантът афишира решението си с коя от тях да се раздели на крачка от огромния край.

Развръзката във втория сезон на „ Ергенът “ следва в четвъртък (18 май) със специфичен тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще дойдат родителите на Евгени, които ще се срещнат с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в конкуренцията за сърцето на техния наследник. Харизматичният „ ерген “ ще има опция да се уедини уединено с тях в имението си, вратите на което следва да отвори за пръв път.



На специфична Церемония Евгени ще разгласи окончателното си решение с коя от дамите да се раздели вечно и на коя да насочи публично предложение да задълбочат взаимоотношенията си и в действителния живот. Валерия, Микаела или Елена – коя от тях ще чуе от Евгени думите: „ Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! “, с пръстен в ръка – не пропускайте да разберете в огромния край на „ Ергенът “ в четвъртък от 20:00 ч. по bTV.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР