Изключителна наглост не спира да демонстрира имитацията на тв водеща

...
Изключителна наглост не спира да демонстрира имитацията на тв водеща
Коментари Харесай

Кощунство! Некадърницата Андреа Банда Банда се хвали пред бедния български народ как харчи парите на „тати”


Изключителна безочливост не стопира да показва имитацията на тв водеща Андреа Банда Банда, чиято същинска специалност е инфлуенсър, за което не се учи и което може да стане и човек със приключен единствено осми клас.

Банда обаче има висше обучение, и то не къде да е, а във Англия. Благодарение на парите на „ тати ” тя си е прекарала едни 5 години на Острова, цялостни със забавлевния.

Тъй като явно в Англия никой не я желае, Андреа се завръща у нас и се почват връзките на татко й. Първо работеше в Нова телевизия при Гала в „ На кафе ”, където се провали тотално с несъответстващото си водене на интернет графа. Сега пък се занимава със Световното по футбол по Българска национална телевизия, макар че не схваща нищо от този спорт.

Не стига, че е некадърна, само че и има самочувствие, тъй като разполага с парите на „ тати ”. Само първичен мозък би се фукал в ефир с обувките си на „ Диор ” за 800 евро или с „ Ролекс ”-а си, в случай че 90% от българите не могат да си разрешат да отидат на отмора без заем.

Освен това Андреа не стопира да се хвали и със фамилията си. Вместо да се засрами, че е трансферирала 30-те, а към момента разчита на парите на татко си, тя сякаш инцидентно вметна в ефир, че дядо й е бил декан в Технически университет в София. С това явно целеше да се покаже от какъв брой интелигентен жанр идва, който на всичкото от горната страна е и богат.

Уви, Банда Банда няма нито интелекта на дядо си, нито бизнеса на татко си. В противоположен случай едва ли би се хвалила в какъв разкош живее. Това е изтребване на комплекси от нейна страна.

Комплексите на Андреа може да са свързани и с външния й тип. Тя не е изключително висока, не е хубавица, а и не блика от разсъдък. Затова гледа да изпъкне с нещо и това нещо явно са парите на „ тати ”, които тя получава наготово и до през днешния ден.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР