Изключение ще има само за дела, посочени по видове от

...
Изключение ще има само за дела, посочени по видове от
Коментари Харесай

Нови ограничения в достъпа до сградата на Окръжен съд Варна


Изключение ще има единствено за каузи, посочени по типове от Висш съдебен съвет (посочени тук), като ангажираните по тях лица е належащо да се съобразят с прелюдия пропускателен режим и засилени хигиенични ограничения.

Преустановява се достъпът до постройката през служебните входове (от страната на служебния паркинг), като всички магистрати, чиновници и лица посещаващи постройката е належащо да употребяват централния вход. Магистратите и чиновниците ще се позволяват от Съдебна защита, единствено в случай че попадат в одобрените графици за наряди. Влизането в постройката на Съдебна палата е неразрешено и за работещите в нея за времето от 18.00ч. до 8.00ч. Изключение се позволява единствено за чиновниците, ангажирани с хигиенизацията и дезинфекцията на пространствата. Наложена е възбрана за достъп и за неработните дни, като изключения се позволяват единствено за дежурните магистрати, чиновници и представители на правосъдна защита.

Според новата заповед, всички лица следва да напущат работните си места до 17.00ч. Остават в действие разпоредбите за периодическа стерилизация на пространствата, както и за отдалечени информации по каузи. В съда не се позволяват лица, без персонални защитни средства. Създадена е организация за дотъкмяване на настоящите каузи и разглеждането на неотложните случаи, при съблюдаване напътствията на Висш съдебен съвет.

Окръжен съд – Варна благодари за проявеното схващане!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР