Изказването на Пендаровски е много лошо, защото дава аргументите на

...
Изказването на Пендаровски е много лошо, защото дава аргументите на
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Изказването на президента Пендаровски дава аргументи на тези, които искат да извършват нападения

" Изказването на Пендаровски е доста неприятно, тъй като дава причините на тези, които желаят да правят набези и диалект на ненавист против тези, които намерено декларират своята българска еднаквост жители на Република Северна Македония. Би трябвало да откри метод да го поправи ", съобщи пред bTV евродепутатът Андрей Ковачев.
 
Според Ковачев този акт има доста по-широк смисъл и не е ориентирано към избрани хора. Той беше включен в лист, направен от македонската партия " Левица ", с шестима души, които да бъдат оповестени за личност нон грата.
 
" Това доста припомня на един отблъскващ закон след 1945 година за отбрана на македонската чест. Според него всеки, който каже, че е българин, влиза в пандиза като колаборатор с " българската фашистка окупаторска власт ", разяснява евродепутатът.
 
" Това е доказателство, че македонците не желаят да трансформират своята идеология и желаят по този начин да влязат в Европейския съюз. България не може да си затвори очите, че млади генерации са образовани с тази настройка против България и по какъв начин младите европейски генерации ще живеят дружно, в случай че се ненавиждат ", добави Андрей Ковачев.
 
Андрей Ковачев окачестви побоя над Христиан Пендиков в Охрид като непоносим случай.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР