Изгубила е съзнание след мозъчния кръвоизлив, след което е паднала

...
Изгубила е съзнание след мозъчния кръвоизлив, след което е паднала
Коментари Харесай

Инсулт е причината за смъртта на Марина Згурова, която полицията в Бургас издирваше 10 дни

Изгубила е схващане след мозъчния кръвоизлив, след което е паднала в канала, където се е удавила, сочат данни от аутопсията

Мозъчен кръвоизлив е повода за гибелта на 30-годишната Марина Згурова, чието тяло през вчерашния ден бе открито в региона на Солниците в Бургас. Това демонстрират резултатите от аутопсията, която бе осъществена през вчерашния ден, незабавно откакто трупът бе открит в канал в най-северната част на Бургас.

Вероятно още на самия ден на изгубването ѝ - 17 ноември, дамата е пристигнала на Солниците. Там е получила инсулт и е паднала в канала, където се е удавила, считат правосъдни лекари.

Младата жена бе в неопределеност от 17 ноември. В издирването ѝ се включиха екипи на Отдел „ Издирване ” и Отдел „ Криминална полиция ” към ОДМВР-Бургас, които в продължение на 10 дни опитваха да намерят диря за това къде е отишла Марина. Бяха прегледани десетки часове със записи от камери за видеонаблюдение, тествани бяха още толкоз сигнали, че дамата е видяна някъде.

Какво тъкмо е правела Згурова, която е страдала от параноидна шизофрения, на Солниците и за какво е получила инсулт, остава тайнственост.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР