Изгряващата звезда на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен

...
Изгряващата звезда на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен
Коментари Харесай

Ферстапен изобщо не мисли за извинение до стюардите

Изгряващата звезда на Ред Бул във Формула 1 Макс Ферстапен не счита въобще да се извинява на стюардите от Гран При на Съединени американски щати, които му лишиха третото място в конкуренцията.

Макар че холандецът изпревари Кими Райконен от Ферари в последните метри от надпреварата, с цел да стъпи на подиума, преразглеждане на записите от дуела докара до налагането на 5-секундно наказване за 20-годишния играч. При разлика от 4 секунди сред него и Райконен третото място в Остин, Тексас мина назад в ръцете на финландеца.

В Ред Бул бушуват и ругаят след отнетия подиум

Страхотното съревнование на Макс Ферстапен в Съединени американски щати

„ Жалко е, че пропуснахме подиума, защото ни беше лишен още веднъж. Това е просто един глупак, който постоянно взима решения против мен”, сподели тогава разпаленият Ферстапен.

От дистанцията на времето до днешната си конференция холандецът съжали само за по-цветистия език, който е употребявал. „ След съревнование страстите постоянно са доста високи, изключително когато подиумът ти е отнет”, сподели водачът. „ Можех да употребявам и други думи, само че не преставам да считам, че решението не беше правилно. Бях сърдит и думите ми не бяха верните.”

Наказват още един път Макс Ферстапен?

„ Ако излизането от пистата ти печели преимущество, щях да го върша във всяка обиколка. Първо и на първо място пробвах да избегна случай, а едвам след това да го изпреваря”, добави Ферстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР