Изграждаме модерна спортна база на 14 дка общински терен в

...
Изграждаме модерна спортна база на 14 дка общински терен в
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Изграждаме модерна спортна база на общински терен в шести микрорайон в „Люлин“

Изграждаме съвременна спортна база на 14 дка общински терен в 6-и микрорайон в „ Люлин “.

 

Това съобщи шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев в своя фейсбук профил. 

 

" Отчитаме осъществяването на една моя концепция - стратегия за създаване на спортни бази на общински терени в партньорство с федерации и спортни клубове. Ето един от сполучливите ни планове, който ще е подготвен до Коледа ", добави той.

 

" Заедно с районния кмет Инж. Милко Младенов и общинските съветници Татяна Георгиева и Стефан Марков проверихме по какъв начин върви осъществяването на плана. Новата спортна база ще има 3 стадиони за минифутбол, 3 тенис корта, съблекални, детски център, тъй че да могат жителите на „ Люлин “ от целия регион да идват да спортуват тук ", написа още Георгиев и добави:

 

" Гарантирали сме над 72 часа месечно изцяло безвъзмезден достъп за възпитаници и жители по график, утвърден от кмета на региона. "

 

По думите му обектът ще бъде със сертифицирани тревни настилки от УЕФА и съвременна структура, която ще дава опция залите през лятото да се откриват, а зимата да бъдат отопляеми и закрити.

 

" Така вършим спортът наличен за всички! Очевидно е, че ние не работим единствено по избори, ние работим доста преди и след изборите. Защото това е виновното отношение към София. А с кмет като Милко Младенов аз съм спокоен и за регион „ Люлин “ ", в умозаключение написа Георгиев. 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР