Изглеждайте елегантно, на всяка възраст. Правилният цвят на косата и

...
Изглеждайте елегантно, на всяка възраст. Правилният цвят на косата и
Коментари Харесай

ТОП 5 интересни актуални прически за зрели дами

Изглеждайте елегантно, на всяка възраст. Правилният цвят на косата и добре подбраният модел прическа са тъкмо това, което е належащо за първокласен моден външен тип.

Стилистите оферират да прегледат няколко шикозни разновидността на прическа, които са чудесни за зрелост.

1. Пикси

Тази алтернатива е водач измежду късите подстригвания, в този момент този модел е на върха на известността. Огромното му преимущество е резултатът срещу стареене. В допълнение, тя трансформира не прекомерно дебели и скучни кичури. Косата или права бретон ще добави автентичност на тази прическа – изборът зависи от формата на лицето. По-добре е, в случай че нишките паднат на лицето, с цел да поправят овала. Ако има изразени недостатъци, те ще бъдат изгладени с продължен или диагонален бретон.

1.1

1.2

1.3

1.4

1.5

2. Обем на гърба на главата

Тази техника образно повдига цялото лице, прави жена изискана, придава женственост. В допълнение, нежният размер е това, което подмладява.

2.1

2.2

3. Асиметрични бретончета

Асиметрията съвършено се оправя със задачата за подмладяване, в допълнение, тя е уместна и има сдържан дял смелост. Този вид бретон омекотява лицето, прави го по-хубав. Много уместно решение за зрели дами.

4. Квадрат с бретон

Подходящ за всички – главното е да изберете вашата дължина и форма на бретон. Много женствена прическа, уважавана, само че не остаряваща. Един багажник може да се подрежда по разнообразни способи или въобще да няма, в случай че няма време.

4.1

4.2

5. Ярки кичури

Интересен акцент, който ще ви придаде динамика и палавост. Не е належащо да
боядисвате цялата глава, задоволително е да посочите ключалките на лицето с богат звук. Не забравяйте да опитате този способ, в случай че една прическа ви подхожда, само че желаете нещо ново, свежо и неизмеримо.

Изберете най-новите модели прически, те ще ви разрешат да изглеждате доста по-млади от вашата възраст!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР