Изглежда снахата на Ахмед Доган – Памела е напът да

...
Изглежда снахата на Ахмед Доган – Памела е напът да
Коментари Харесай

Ще става ли отново дядо Ахмед Доган?

Изглежда снахата на Ахмед Доган – Памела е напът да разгласи съревнование на снахата на Добромир Гущеров – Светлана.

Памела е споделила пред почитателите си в обществените мрежи, където е изключително дейна, че двамата със брачна половинка й Демир Доган възнамеряват още една рожба. Третото дете е планувано за идната година. 

Двойката са решили да си дадат малко време, с цел да може Ноел да поотрасне малко, че да се занимават с следващото бебе в фамилията. 

Припомняме, че синът на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган – Демир Доган и щерката на футболния управител Николай Жейнов – Памела, са родители на две деца. Първородният им наследник Адмир скоро ще навърши 4 години. Той е кръстен на Ахмед Доган, само че носи единствено една от буквите му. През март предходната година двойката се снабдиха и с щерка, която кръстиха Ноел. Тя е кръстена на дядо си по майчина линия – Николай.

Припомняме, че Памела и Демир си споделиха заветното „ Да “ на 10 октомври 2020 година, а младоженската фотосесия стана публично притежание две седмици по-късно. Двамата към този момент имат направен проект за увеличение на семейството, за осъществяване на който се грижи главно булката. 

При все, че не се занимава с готвене и домакинска работа, отглежда сама наследниците си и не се нуждае от услугите на бавачка. Помагат й нейната майка и брачният партньор й. 
Въпреки, че Демир постоянно пътува, съумява да откри време и за фамилията си, когато е вкъщи. Памела неведнъж го хвали, че е необикновен татко и не бяга от отговорност.

Неотдавна тя призна, че синът на Ахмед Доган пръв е попаднал в плен на любовта, до момента в който нещата при нея се случили по-бавно. Качествата му, които я завладели били неговият изострен разум, комуникативност и пробивност. Официалният им брак пристигна след двугодишно взаимно общуване.

Памела, която постоянно се увлича по естетическите корекции споделя, че когато се снабдят и с трети правоприемник неизбежно ще й се наложи да потърси бавачка. Причината, заради която нямат бавачка към днешна дата е, че и двамата със брачна половинка й имат проблем с доверието и не могат да поверят децата си на непознат човек. 

И двамата обаче си дават ясна сметка, че няма да съумеят да се оправят сами, когато на бял свят се появи и третият им правоприемник и ще им се наложи да потърсят услугите на бавачка.
Източник: Уикенд
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР