Изглежда ограничителните мерки, предприети в света срещу пандемията от ,

...
Изглежда ограничителните мерки, предприети в света срещу пандемията от ,
Коментари Харесай

Експерт на ООН: Коронавирусът спира Ислямска държава

Изглежда ограничаващите ограничения, подхванати в света против пандемията от, са понижили опасността от офанзиви на групировката " Ислямска страна " (ИД) в доста страни, само че рискът към момента е по-голям в Ирак и Сирия, съобщи представител на Организация на обединените нации, представен от Агенция Франс Прес.
Ограниченията на придвижването против пандемията от ковид понижават способността на ИД да провежда нападения по света, гласи експертното умозаключение, представено от БГНЕС.
 В Турция заловиха и съдят стотици членове на Ислямска страна В Турция заловиха и съдят стотици членове на " Ислямска страна "
Силите за сигурност на Турция нанесоха тежък удар против терористичната организация " Ислямска страна " като заловиха 187 обвинени чле...
" Мерките за минимизиране на разпространяването на COVID-19, като блокирането и ограничение на придвижването, наподобява понижават риска от терористични офанзиви в доста страни ", съобщи Владимир Воронков, общоприет секретар на Организация на обединените нации за битка с тероризма.
Воронков съобщи, че въздействието на пандемията върху фондонабирането и финансирането на групата е неразбираемо, макар че опасността от киберпрестъпността като източник на финансиране се е нараснала, защото от ден на ден хора са онлайн заради болестта.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР