Изглежда настоящият сезон на Игри на волята“ ще бъде спечелен

...
Изглежда настоящият сезон на Игри на волята“ ще бъде спечелен
Коментари Харесай

Жена печели „Игри на волята“ 5

Изглежда актуалният сезон на „ Игри на волята “ ще бъде извоюван от жена, откакто през предходните четири сезона тържествуваха мъжете. За това загатна единствено няколко часа преди старта водещият Димо Арексиев.

 

Той означи, че дамите ще създадат всичко допустимо да се окичат с победа. Макар че към този момент любимци на феновете са мъже, нищо чудно на финала в действителност да се окаже, че „ успеха за първи път в България ще бъде извоювана от представителка на нежния пол.

 

Петият сезон на „ Игри на волята ” потегли предходната събота и незабавно закова вниманието на телевизионната публика. От Нова тв регистрираха рекордни рейтинги. Стартът е бил гледан приблизително от 42,6 на 100 от всички пред екраните на възраст сред 18 и 49 години. Това е аудиторията, към която малкия екран по традиция се стреми, защото притегля най-вече рекламодатели, а надлежно и пари. Това е бил най-високият рейтинг, реализиран от предаването от неговия старт през 2019-а. По данни на Нова, до момента в който са предавани „ Игрите ”, Би Ти Ви е била гледана едвам от 16,4 на 100 от феновете в същата възраст.

 

Отговор на въпросите кой ще стигне до финала тази година и кой ще завоюва последните

борби към този момент е явен за екипа, който е работил над шоуто, защото фотосите са завършили няколко дни преди старта му в ефир. На този стадий несъмнено обаче, името на спечелилия се пази в дълбока загадка.

 

Смята се, че е извънредно време спечелилият да е жена, откакто в предходните четири сезона постоянно е бил мъж. До момента сходна полова дискриминация не се е случвала в конкурентните формати на bTV „ Сървайвър “ и „ Фермата “, от които много дами са излизали като финалисти и спечелили. Това издава, че в този сезон на „ Игри на волята “ може да са заложили на борби, които ще извадят на напред във времето обичайни мъжки качества като експедитивност и мощ, пренебрегвайки устойчивост, еластичност и така нататък Възможно е, при положение, че игрите се преразгледат, шоуто да извади и първата си победителка на финала през декември.

 

На този стадий обаче дамите се обрисуват като слабото звено в риалитито. Племето им „ Амазонки “ изгуби борбата още в първия епизод и се наложи да нощуват под намерено небе, без храна. Това изненада преобладаващата част от феновете, имайки поради обстоятелството, че пет от шестте дами в племето при първата борба, са изявени спортистки. Всеизвестен е фактът, че единствената в тима, която не може да се похвали с медали е студентката Виктория Йорданова. По-късно към племето се причислиха и други дами.

 

Зрителите се майтапят, че тазгодишният сезон се е трансформирал в „ Семейни войни “, тъй като огромна част от състезателите имат връзка между тях. „ Изгубените “ ще би трябвало да излизат в борби между тях, с цел да се върнат при най-близкия си човек в шоуто.

 

Към момента феновете демонстрират най-големи благосклонности към Красимир Дунев и щерка му Никол, Румен, който съумя да преобърне мнението на феновете за себе си и двамата братя Васил и Момчил. Очакванията на всички са Момчил и Румен да се завърнат при състезателите и да стигнат до финала на предаването. Бизнесдамата Виолета Стайкова също даде сериозна поръчка да се бори за победа. Зрителите обаче дефинираха 47-годишната дама за прекомерно високомерна и надута, откакто побърза да се похвали, че я сваляли 20-годишни момчета.

 

В началото на сезона съвсем никой не стиска палци на мъжете от племето „ Гладиатори “ на първия милионер в риалитито Мартин Николов – Елвиса, прочут в общественото пространство с връзката си с фолк дивата Емануела и на Мисис България – Моника Николаева.

Инфо: Уикенд

Тагове: „ Игри на волята “ Димо Алексиев Ралица Паскалева Нова тв Красимир Дунев Васил и Момчил Румен никол Мартин Николов – Елвиса Емануела Мисис България Моника Николаева Виолета Стайкова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР