Изглежда на Ащън му омръзна да слуша клеветите срещу него.Деми

...
Изглежда на Ащън му омръзна да слуша клеветите срещу него.Деми
Коментари Харесай

Ащън Къчър бесен на Деми Мур

Изглежда на Ащън му омръзна да слуша клеветите против него.

Деми Мур разкрива доста нови елементи към живота си и компликациите, през които е минала. Един от най-тежките й интервали е връзката с Ащън Къчър. Актрисата споделя, че по време на връзката им той й изневерявал, и то тъкмо след нейния импровизиран аборт.

В записките й споделя, че след несполучливата бременност тя изпаднала в тежка меланхолия и пиела непрекъснато. Въпреки това тя била решена да избави връзката си и даже се съгласила на тройка с Ащън и момиче, от което той бил заинтересуван. По-късно, обаче, той употребявал това за опрощение за изневярата с нея.

Актьорът, обаче, май има друга версия за случилото се. Вчера той разгласява туит, който ясно сподели мнението му по въпроса: “Смятах да напиша доста язвителен пост, само че тогава погледнах сина си, щерка си и жена си и взех решение да го изтрия.” По-късно добави обявата с откъс от татко си “Животът е хубав”.

Това е първият път, в който той се включва в полемиката по тематиката. Деми и преди е говорила за случилото се. Според нея това е бил методът на Ащън да се измъкне от брака им.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР