Изглежда малчуганите няма да останат недоволни, защото на хоризонта се

...
Изглежда малчуганите няма да останат недоволни, защото на хоризонта се
Коментари Харесай

Обявиха продължение на едни от най-обичаните от децата анимационни филми

Изглежда малчуганите няма да останат недоволни, тъй като на хоризонта се задават продълженията на едни обичаните детски анимационни филми на Дисни, а точно - Феноменалните 2 и Играта на играчките 4. Директорите, Джон Ласитър и Брад Бърд, оповестиха няколко любопитни обстоятелството по отношение на бъдещите филми. Феноменалните 2 ще се концентрира върху Еластина

Един от най-очакваните филми на Пиксар е " Феноменалните 2 ", продължение на кино лентата от 2004 година, разкриващ историята на семейство супер герои. Наскоро основният шеф на Пиксар, Джон Ласитър, удостовери, че събитията на Феноменалните 2 ще продължат оттова, от където първият филм приключи, което значи, че сред филмите няма да има никакво междинно време.



По време на панелна полемика шефът, Брад Бърд, добави още няколко детайлности. Феноменалните 2 ще се концентрира главно върху Еластина, озвучена от Холи Хънтър, като огромна част от действието на кино лентата се концентрира върху развиването на героинята. И в този момент, когато публиката знае, че Джак-Джак, най-младият член на фамилията, има куп суперсили, въпросът е какъв брой скоро ще се причисли към останалата част от своето семейство в битката с престъпността.

Феноменалните 2 ще бъде пуснат по американските кина на 15 юни 2018 година

Играта на играчките 4 с нов режисьор

Играта на играчките 4 ще бъде продължението на Играта на играчките 3 от 2010 година Стана ясно, че ще има смяна в досегашните режисьори.

Ласитър удостовери, че към този момент публично не взе участие в създаването на въпросния анимационен филм и вместо това е оставил тежката задача на Джош Коули. Това ще бъде първият солов филм на Коули, който започва като стажант в Пиксар дружно с продуцента, Джонас Ривера, което прави филмът извънредно значим за дуото.



Играта на играчките 4 ще бъде пусната по американските кина на 21 юни 2019 година

" Всички ние сме безпределно привързани към тези герои; За нас те са като семейство. Не бихме подхванали толкоз огромна стъпка в случай че не бяхме сигурни, че бъдещите филми ще бъдат по-добри от предходните.”, споделя Ласитър.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР