Изглежда и Мария Илиева е напът да се превърне във

...
Изглежда и Мария Илиева е напът да се превърне във
Коментари Харесай

Мария Илиева в очакване на нова рожба?

Изглежда и Мария Илиева е напът да се трансформира във фабрика за деца.

Само година и половина, откакто на бял свят се появи щерка й, тя наподобява още веднъж е бременна.

Прави усещане, че даже и откакто съумя да влезе във форма след раждането благодарение на недояждане и сериозна самодисциплина, тя още веднъж залага на необятни рокли. Именно този факт подухва на мисълта, че е в очакване на третото си подред дете. 

Не може да се отхвърли, че надалеч не е в стила й да върви с рокли вид палатки, в които могат да се намъкнат цели две дами с нейните размери. Дори и в най-пищния й интервал, тя държеше да наподобява секси. 

След като в продължение на няколко седмици тя с горделивост демонстрираше възвърнатата си форма, в този момент още веднъж е почнала да носи облекла, подобаващи за бременни. Огромните й безформени рокли без талия, се спускат от раменете й като пердета. Предвид обстоятелството, че постоянно е демонстрирала добър усет, е мъчно да се повярва, че би заложила на такива тоалети, без да има мотив за това.

Вероятно си спомняте, че тя нееднократно е споделяла, че фантазията й е за огромно семейство с доста деца. Самата тя няма нито братя, нито сестри, защото родителите й се развеждат когато е в детската градина.

Първата си рожба, Мария Илиева роди на 40 години. Бащата на синът й Александър е някогашният футболист Георги Михайлов, който е доста по-млад от нея. Той даже не участва на изписването им от болничното заведение. Двамата се разделиха малко след раждането.

Три години по-късно Мария роди щерка си, чийто татко е Александър Междуречки – наследник на някогашния столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата твърди, че е любовта на живота й. Негови фотоси мъчно могат да бъдат видени, защото не обича да попада под светлините на прожекторите. 

За никого няма да е изненада, в случай че реши да го подари с още един правоприемник, поради обстоятелството, че малко след появяването на щерка й, тя призна, че не е изключена опцията и за трето дете. В случай, че към този момент се е решила на сходна стъпка, е разумно да побърза, поради обстоятелството, че към този момент е на 45 години и няма време за губене.
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР