Изглежда един от най-успешните и до неотдавна най-активни шоумени в

...
Изглежда един от най-успешните и до неотдавна най-активни шоумени в
Коментари Харесай

Криско се пенсионира на 35 години

Изглежда един от най-успешните и до наскоро най-активни шоумени в страната, се е наканил да се пенсионира цели три десетилетия, преди да е навършил  пенсионна възраст, която по закон се изисква за сходно нещо. Става въпрос за Кристиан Талев-Криско, който от суперзвезда стартира да изпада в периферията на шоубизнеса у нас и то по свое лично предпочитание. Само на 35 години габровецът работи все по-рядко и все по-често се отдава на бездействие дружно с половинката си Цвети.

 

Криско, който напълно до неотдавна имаше по две участия дневно и пускаше нова ария най-малко един път на месец и половина, напоследък е разредил до най-малко излизанията си пред аудитория. Рапърът кара с по едно присъединяване месечно. За март да вземем за пример е съобщил единствено за концерт в Севлиево, а за април – в Шумен. Ако изобщо има други задължения, те не са за всеобщата аудитория и не са публично оповестени. Песен не е пускал от есента на предходната година, когато излезе албумът му „ Хамелеон ”, в който има части с фолк звездите Константин и Софи Маринова.

 

Невероятно, само че факт – след толкоз години в шоубизнеса се оказва, че това е първият албум в кариерата на гарбовеца. В последно време той няма участия и в малкия екран. Едва ли някой помни по кое време за финален път го е виждал на дребния екран. Преди беше като абониран за всевъзможни формати. Участвал е и в „ Като две капки вода ”, и в „ Х Фактор ”, и в „ Маскираният артист ”, постоянно даваше изявленията по отношение на разнообразни свои планове, а в този момент сякаш е потопен вдън земя. Или медиите не го търсят, или той им отхвърля изявленията. Единственото, за което се е раздал в последните месеци, е турнето му в СЩ и Канада през октомври и ноември предходната година. Оттогава Криско се е отдал на мързел и долче вита.

 

Преди дни рапърът разгласява в обществените мрежи серия фотоси и клипове от отмора на Малдивите с половинката си Цвети. По-рано пък беше в Дубай и не спря да пуска клипчета от емирството. Дори даде обещание да трансформира родния си град Габрово в негово копие, в случай че го изберат за кмет на идващите избори. Дали в действителност е отправил поглед към локалната власт, към този момент не е напълно ясно, само че е несъмнено какво минимум го вълнува. Това е работата му. За нея Криско не си дава никакъв напън в последно време.

 

По същия метод преди десетина година, отново доста преди да навърши  40 години, постепенно, само че със сигурни крачки от сцената стартира да се отдръпва и различен сполучлив бг шоумен – Азис. След като през 2015-а той издаде шлагера си „ Хабиби ”, стартира да прави нови песни все по-рядко, разреди участията си пред аудитория и по малкия екран, а през днешния ден към този момент не го виждаме нито на сцената, нито на екрана. Говори се, че тази година са го канили и в „ Денсинг старс ”, и в „ Като две капки вода ”. Той обаче си бил повярвал толкоз доста, че изискал пословичен хонорар.

Продуцентите решили, че има и други звезди на този свят, които са подготвени да работят против обикновено възнаграждение, и предложили работа на тях. Накрая славеят от Костинброд останал единствено с едно появяване в „ Аз обичам България ”. Дори и Азис обаче не се е оттеглял от общественото пространство толкоз внезапно колкото Криско. Явно рапърът е изтощен от работата си и избира да се отдаде на фамилията – жена си и двете си дребни деца.

Инфо: Уикенд

Тагове: Криско рапър певец кариера Кристиан Талев – Криско Софи Маринова Азис
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР